onsdag 26. juni 2019

Rammemaker

Innramming i all prisklasser. Stort utvalg av rammer. Rammemaker en Torshov - Byens raskeste innramming til konkurransedyktige priser. Rammeverksted - Spesialtilpasset bilderammer. Her finner du alle våre rammer som kan målbestilles.


Hver ramme lages unikt for deg i vårt rammeverksted.

Rammemaker Oslo Rammemaker med års erfaring i August Cappelens gate på Fagerborg, innramming og rammeverksted midt mellom Majorstuen og Bislet i Oslo. Galleri Kollekt har eget rammeverksted midt i Oslo sentrum. Verkstedet har god kapasitet og et bredt utvalg av rammelister og glass i høy kvalitet. Kom innom eller ta kontakt for et godt tilbud på din innramming. Våre medarbeidere på Galleri Tonne, konservator, rammemaker , fotograf og daglig leder.


Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon. Ramme Service har levert profesjonell innramming til kunder i over år. Vi jobber tett med kunstnere, gallerier, museer, samlere og næringsliv for å gi alle kunstverk bevarende innramming.


Vi selger også rammer og utfører innramming.

Velkommen til Rammemesteren! Vi har et godt utvalg i billedkunst og rammer, og en egen avdeling for tegne- og maleutstyr med for eksempel lerret, staffelier, pensler. Vi har bred erfaring og stort utvalg innen innramming, passe partout, plakater og særtrykk. Vi har hundrevis av prøver på forskjellige rammer og tilbehør, som gir dine bilder tusenvis av utrykk.


Galleri Der det trygge valget når du ønsker å få innrammet favorittbildet dit. Ulike materialer, farger og finish gir deg nærmest ubegrensede muligheter, slik at du enkelt finner akkurat den rammen som passer perfekt til bildet ditt. Er det vanskelig å velge ramme kan du alltid få gode råd av vår dyktige rammemaker. Modern Art Gallery har eget rammeverkste hvor vi har drevet med innramming i over år.


Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige. Greens produserer rammer og print til fotografer, kunstnere og rammeverksteder over hele Norge. Galleriet formidler urban samtidskunst og Fine Art Fotografi i direkte samarbeid med kunstnere og fotografer.


Rammesnekkern er på plass på Fornebu. Adressen er Forneburingen og rundt oss er det gallerier og. Sammen med flinke medarbeidere sørger jeg for at kundene får det beste innen innramming, og at alt fra barnetegninger til internasjonal kunst blir behandlet med største engasjement og profesjonalitet. Innehaver Ann Irene Hoel har fagbrev som rammemaker. Her er du sikker på kvalitetsarbeid: Selv assistenten har fagbrev.


Vi er et rammeverksted i Ski som kan tilby innramming etter mål av høy kvalitet til fornuftige priser. Vi har et stort utvalg av kunst og vi holder en høy standard og vi kan utføre innramminger fra det enkleste til det meget avanserte.

Galleri Sense er et kunstgalleri og rammeverksted som holder til i Torggata i Hamar. Vi har til enhver tid flere grafiske verk ferdig innrammet på veggene. Utmerket faglig ekspertise og lang erfaring har gjort Galleri Jtil et kjent og kjært kunst og rammeverksted også for mange utenfor bydelen.


Som glassfagarbeider kan du blant annet jobbe som glassmontør, rammemaker , bilglassmontør eller med bygging av fasader. Kunstgalleriet Det Gylne Snitt tilbyr sine kunder kunst fra etablerte norske samtidskunstnere som Franz Widerberg, Nico Widerberg, Gunn Vottestad m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg