torsdag 27. juni 2019

Konfirmasjon pynting av bord

Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Kjøp bord hos Trademax. Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom. Skal du pynte et bord til jente med rosa blomster har du et vell av blomster å velge mellom. De mest egnede blå blomstene er blå hortensia og ridderspore (delphinium). Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Har du forskjellige type bord som er satt sammen til et langbord er ofte hel dekkende duk det som passer best. Noen ønsker en løper på midten av bordet i en spesiell farge (avhengig av kjønnet på konfirmanten), dette kan kjøpes til en grei pris og setter en fin stemning ved bordet.


Bruk av blomster gir et frodig og feststemt bord som ikke behøver mye annen pynt.

Lag en bordplan for å avklare hvor mye blomster du trenger. Prøvedekk bordet, da ser du hvor mye plass som er igjen til blomsterdekorasjoner og annen pynt. Vi ga dere denne oppfordringen på facebooksiden til BoligPluss: Send oss bilder av ditt vakreste festbord!


Bidragene varierte fra bryllup til sjørøverfest, og fikk oss til både å le og få lyst til å sette oss ned ved bordet. Se alle bidragene her. Konfirmasjon er en feiring full av tradisjon. For noen er det markeringen av at man går inn i de voksnes rekker, for andre er det en bekreftelse på sin tro. Det er en dag som feires sammen med familie og de nærmeste, med mat, kaker, gaver og taler.


Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon ! Med alle i familien samlet rundt bordet til en voksen-middag for konfirmantens skyl er noe som aldri vil bli glemt av hovedpersonen. Et godt tips for å lykkes med pynt til konfirmasjon er å planlegge god tid i forveien - bli enig om fargevalg, pynt og dekorasjoner og sette opp en liste. Pynte til konfirmasjon for en gutt.


I helgen ble eldstemann konfirmert:) og han er en gutt som vet hva han vil. Fargene valgte han selv, det var svart, hvit og mint-grønn. Du pynter et eget bord med en dekorativ duk og setter frem skåler eller krukker med søtsaker – gjerne også popcorn eller annen salt snacks.


I hver av krukkene trenger du en godteriskje som gjestene kan bruke til å forsyne seg med. Godteriposer må også ligge på bordet, slik at gjestene har noe å forsyne seg i. Gjør deg flid med festbordet!

Se våre flotte bilder, smarte tips og råd som gir inspirasjon til festbord i ulike sjangre. Vi utfordret stylist og blogger Marianne de Bourg til å dekke tre ulike bord i høstens stiler. Hun dekket alle tre høstbordene med vårt servise Molly og mange andre fine produkter du finner i våre butikker denne høsten. Vi håper du blir inspirert av de flotte bordene!


Det er mange måter å dekke ett bord på og mange variasjoner alt etter hva som skal serveres, anledning, årsti gjester osv. Men noen regler går igjen og disse skal jeg ta for meg her. Når det gjelder farger, duker, pynt osv, så overlater jeg det til andre, men gjør det enkelt og med litt kontraster. Pynt og dekorasjon til konfirmasjon.


Dekorasjonene til konfirmasjon bør holdes stilrent og elegant, så her anbefaler vi å pynte med få farger, gjerne to farger i kombinasjon. Et festbord i sarte nyanser til dåp, konfirmasjon – eller kanskje til vår- og sommerfesten? Dette er et bord jeg har laget for Norsk Ukeblad og som jeg har vist før, men jeg synes det er like aktuelt i år. Skal du ha konfirmasjon eller dåp i år, er det verdt å ta en titt på.


Frodig bord med naturmaterialer – vilt og vakkert! BORDDEKKINGSTIPS: Mens høstmørket omslutter oss og vinden hyler utenfor, skal måltidet nytes sammen med gode venner. Lag en annerledes bordløper av mose, fylt med gresskar og kastanjer. Borddekking konfirmasjon - Inspirasjon og tips til dekking av bord til konfirmasjon.


Pynt til konfirmasjon : stiler, prisklasser. Vi nærmer oss vår og i mange hjem nærmer det seg også konfirmasjon. Mange ungdommer ser frem til denne dagen, og ønsker å delta i selve planleggingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg