torsdag 6. juni 2019

Kjøkkenfornyer pris

Med års erfaring og mange fornøyde kunder er vi stolte av å kunne tilby løsninger som kombinerer høy kvalitet med en trivelig pris. Vi gir gratis befaring hjemme hos deg hvor vi ser på løsninger sammen. Vår kjøkkenkonsulent byr på inspirasjon og tips, men også en eksakt pris. Velkommen til Kjøkkenfornyer ’n Oslo. En idé for trivsel og glede.


Vårt moderniseringsprogram med høye krav til funksjon og kvalitet. En kjøkkenfornying trenger ikke koste skjorta. I mange tilfeller holder det med et par strøk maling. Her får du gode tips til kjøkkenfornying.


Så vi fikk tilsendt en kar (snekker sikkert) som kom og gjorde unna jobben på en liten dag. Veldig greit, egentlig. Men som sagt litt dyrt. Og det burde jo i såfall ha en innvirkning på prisen. Ja, skal man kun ha en overflatebehandling så skal det kunne gjøres til en kurant pris , men klart at begynner man å skifte ut mer og legge til enheter etc.


Det gjelder forsåvidt også om man f. Vi tar prosjektansvar for oppussingen! Produkter, detaljer og tilbehør som kan øke funksjonaliteten eller bidra til å skape det lille ekstra for akkurat ditt kjøkken. Tremo Kjøkkenfornyelse var Norges første kjøkkenfornyer slik vi kjenner dette produktet i dag.


Jeg tror jeg fikk en god pris. Og servicen er bare 1 bra, de kom og sjekket på en lørdag ettermiddag og følger opp så jeg skal bli helt fornøyd. Du vil få et pristilbud på ditt nye kjøkken, og vi tilbyr selvfølgelig forskjellige betalingsalternativer.


Steg 3: Fremstilling Skap og skuffer er produsert i henhold til kjøkkenskrogene du allerede har. Pris det er samme og kvaliteten like bra som innvendig. Det kan Vigdis Johansen i Kjøkkenfornyer ´n i på St. Hanshaugen i Oslo bekrefte.


Slik så det hvite kjøkkenet (over) ut før oppussingen. Kjøkkenet skreddersys etter dine mål, ønsker og valgte materialer. Prisen varierer avhengig av disse parameterne. For å få et veldig grovt anslag, kan du prøve ulike valg i vår kjøkkensimulator.


Nøyaktig pris får du alltid via en forhandler. Hvor lang er leveringstiden? Vi lager produktene dine etter din ordre. Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter?


Vi fornyer ditt gamle kjøkken, til en rimelig pris. Jeg brukte kjøkkenfornyer for ca ett halvt år siden. Bestill gjerne et hjemmebesøk av en kjøkkenfornyer og bli inspirert av våre. Det er stor konkurranse i markedet, så hun anbefaler å undersøke ulike firmaer, og be om pris på forhånd.


Hva koster det å pusse opp kjøkkenet? Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen.


Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg