fredag 28. juni 2019

Flatpakket kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Da de kom til kjøkkenet , valgte de å besøke Gjør Det Selv HTH for å finne sitt eget gjør-det-selv-drømmekjøkken. De to foretaksomme menneskene ble inspirert til sitt nye kjøkken på nett, og ved å finne gode idéer når de besøkte andre hjem med lekre kjøkken. Du kan montere flatpakket kjøkken selv.


Som navnet antyder, kommer kjøkkenet i flate pakker med monteringsanvisning.

Flatpakket kjøkken får du i alle våre MAXBO-varehus. Les også: Slik monterer du kjøkken selv - trinn for trinn. Møbelkjøkken er dyrere, men til gjengjeld får du ferdig monterte kjøkkenmoduler. Et flatpakket kjøkken fås på dagen (i Oslo), 2–dager i resten av landet. Generell leveringstid om du skal ha sammenskrudde skrog er 3–uker.


Opplev gleden med et håndverkskjøkken! Våre kjøkken er inspirert av nordnorsk natur og laget av mennesker i en over år gammel håndverkstradisjon. Velger du et kjøkken fra Nygår velger du norskprodusert kvalitet med års garanti.


Hos Strai kjøkken har de tre ulike prisgrupper som heter Premium, Komfort og Basis.

Deres rimeligste modell, Glatt hvit, tilhører Komfort gruppen, som skal være litt enklere og rimeligere. Utførelsen er klassisk og moderne, og kjøkkenet er levert ferdig sammensatt og har moderne, dempede skuffer med fulluttrekk. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.


Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Kjøkken i mange forskjellige farger og stiler. AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design.


Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem. Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse. For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken , ta kontakt med en av våre forhandlere. Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som hjelper deg med gode råd og en gjennomtenkt planløsning. Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment.


Hos HTH setter vi sammen skapene på vår danske fabrikk i Ølgo og vi leverer dem helt inn i boligen din ved hjelp av våre egne sjåfører. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien. Finn kjøkkeninspirasjon her hos Byggmakker! Velg Renhet-serien for enkle og moderne kjøkken.


Velg Lunhet-serien for et tradisjonelt og klassisk kjøkken. Sjekk ut alle våre modeller.

Les mer og se utvalget her. Start chat Start chat. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Nytt kjøkken trenger ikke koste allverden. Vi leverer Forest kjøkken ! Kvaliteten er på høyde med tradisjonelle møbelkjøkken. Vi tegner og kalkulerer nytt kjøkken til deg ved hjelp av avansert tegneprogram, gratis og uten forpliktelser. Bredt utvalg - Hurtig levering - Gunstig pris.


Informasjonen som du fyller inn i skjemaet vil bli sendt til oss. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå.


Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg