onsdag 26. juni 2019

Mobilt kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Mobilt proffkjøkken til festivaler, events, popup-restaurant, filminnspilling eller andre begivenheter der man trenger et kjøkken for en kort eller lengre periode.

For festivaler og eventer kan vårt eventkjøkken være en utmerket anledning for sponsorer og samarbeidspartnere å bli mer synlig og engasjere publikum på en bra måte. Snarveien til et lite kjøkken. Med et modulkjøkken får du det nye kjøkkenet på plass raskere og enklere, ettersom skapene leveres som komplett løsning med dører, skuffer og hyller inkludert. Du trenger bare å velge de håndtakene eller knottene du vil ha, og velge en ferdig modul.


Vi tilbyr et utvalg av kraftige og energieffektive løsninger – som alle leverer god luftstrøm. For å forenkle installasjonen, er ventilering tilgjengelig gjennom siden eller gjennom toppen. Hvorfor må et kjøkken ha alt skrudd fast i veggen med overskap og med underskap som tar opp halve gulvplassen?

Hva med et mobilt og funksjonelt kjøkken som inneholder de mest nødvendige funksjonene og samtidig som innredningen tar opp minimalt med plass. Han forteller videre at Speed Kitchen alt er i gang med utleie på 2-kontainers kjøkkenet. Vårt mobile kontainerkjøkken ble montert der i begynnelsen av februar i år, og skal stå der til over sommeren.


Vi har et stort utvalg av både klassiske og moderne kjøkkener som du kan sette ditt eget preg på – enten du ønsker deg et unikt kjøkken med personlighet, et minimalistisk kjøkken med rene linjer eller et nordisk kjøkken i lys eik. Vi gikk mange runder for å finne den mest praktiske løsningen. Vi har åpnet opp og gjort rommet lysere ved å fjerne en vegg på kjøkkenet.


I gangen ble en garderobe ofret for å flytte veggen, og dermed utvide spisesonen. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Grafittgrått kjøkken med mobil arbeidsøy En mobil arbeidsøy og riving av en vegg løste i store trekk familiens kjøkkenproblemer.


De valgte å innstallere et eksklusivt Boform- kjøkken med grafittgrå fronter, noe som har gitt kjøkkenallrommet et helt annet uttrykk enn de var vant med fra før. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Og ikke minst innfelte ladere i kjøkkenet , wifi-løsninger og apper til mobil slik at man for eksempel kan fjern-starte oppvaskmaskinen.


Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Naturlige farger og miljø.

Fargene som er mest i fremmarsj nå er i følge Sletner natur og jord-toner, naturtre og farger i grønt – blått – terracotta og beige. Trenger du mobiltelefon, mobilabonnement, TV eller raskere bredbånd? Sjekk priser på mobiler, abonnement og tjenester fra Telenor. Gulvbelegg på kjøkkenet. Skal du legge gulvbelegg er det mange å velge mellom på kjøkken.


Laminat, parkett, gummigulv og korkgulv er de vanligste gulvene på. TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå.


Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg