mandag 17. juni 2019

Påskepyntet bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.

Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Vi har et stort utvalg av interiør, møbler og utstyr til fantastiske priser. Stol, bord , inngjerding, sofa og mye mer.


Herlig påskevær, kaffien inntas. Ta i mot gjestene med et påskepyntet bord. Ingenting er så koselig som å samles rundt bordet for å nyte et velsmakende måltid sammen med de man er glad i,.


Ta imot gjestene med et påskepyntet bord.

Jeg lot meg ikke lure da noen bloggere og nettbutikker som jeg leste, skrev masse rart som. Helga før påske hadde vi venner på middag og dere skal få se vårt påskedekka bord. Kanskje dere blir inspirert. Kjekt at du ville ta turen innom!


Har du lyst til å kontakte. Duften av lam og et flott påskepyntet bord - blir det bedre? Riktig så koselig med påskepyntet hus! Jeg er ikke så god på det, for påska har tradisjonelt vært utetid her, og det innomhus har ikke vært prioritert.


Det blir nok greit med gule lys og blomster i år også. Påsken er her, og sammen med høytiden hører et påskepyntet bord hos meg. Det aller viktigste er vel løkblomstene.


Perleblomster er et must, det har jeg uttalt før her på bloggen. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stilfulle designede bord. Så enkelt pynter du til påske med blomster og påskepynt Påsken nærmer seg med stormskritt, og hva er vel koseligere da enn å pynte litt i stuen, enten du er.

Denne dagen vil vi samles til en hyggelig feiring før påsken setter i gang for fullt. Vi samles klokken 12. Et påskepyntet bord trenger ikke være overlesset med påskedekor. Velger du en litt mer minimalistisk utgave vil det du pynter med komme enda tydeligere frem! Eller du kan hente frem påskepynten du er glad i, og kombinere med noe i fornyet utgave.


Tipsene til hva du kan lage er mange, og mye er overraskende enkelt. Alle produkter fra Panduro. Husk at det er ikke så mye som skal til for å skape den gode stemningen.


Et bjørkeris dekorert med fine egg, noen gule putetrekk i sofakroken og koselige småfigurer gjør resten av hjemmet ditt herlig påskepyntet. Du kan også bruke påskeliljer som avskårne blomster i buketter. Siden påskeliljer utskiller et slags slim, bør de ikke stå i samme vase som foreksempel tulipaner.


Dette slimet vil tette stilkene på tulipanene slik at de ikke får det vannet de trenger. Onsdag skulle vi feire påskeaften, og Lise hadde oppfordret oss til å kle oss i noe gult og kult. Vi trålet rundt i byen etter utstyr. Om kvelden ankom vi til et påskepyntet bord , og alle påskekledte damene, noen med kaninører på og fikk påskeegg av påskeharen, som egentlig så ut som en bie.


Så nydelig påskepynten bord ,så herlig det må være å komme til et så fint bord og spise god mat:) Her er det ikkje komt noko særlig påskepynt,må vel rote fram litt:) Ønsker deg ein fine dag! God klem fra Lillian. Lammelår på menyen, bordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg