torsdag 13. juni 2019

Rundt speil med lys

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn Speil Med Lys Rundt. Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Her finner du alle runde speil.

Stort sortiment med speilene du vil ha. Vi har noe for en hver smak. Speil leveres i mange ulike fasonger og former. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe. I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt.


Legg til din ønskeliste. Foss er en del av skandinavisk. Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen.

Speilet er med på å løfte designet på badet ditt. Et moderne og lekkert speil med anti-dugg funksjon og LED lys. Led- lyset rundt kan justeres både i styrke og varme.


Dette gir deg muligheten til å velge mellom en god belysning eller en lunere steming på baderommet. Speil med lys er godt egnet ved behov for ekstra belysning på baderommet. Utvalget av speil er stort, både med og uten belysning rundt , på sidene, innfelt, bak eller med belysningsarmatur. På mange speil med belysning, er det også mulig å justere lyset. Speilskapet er spesielt smart for deg med et lite badrom med begrenset plass til oppbevaring.


Skal speilet være rundt eller firkantet, med eller uten lys , og skal det kunne fungere som skap? La deg inspirere av utvalget vårt av baderomsspeil her. Hva med å kombinere et lysspeil med oppbevaringsmuligheter?


Med ett av våre speilskap med integrert belysning eller speil med hylle kan du lett rydde bort tingene du har på badet, som vil hjelpe deg med å holde badet fint og ryddig. Nimi rundt speil med lys i polert krom med sandblåst detalj. Forstørrer 5X slik at man ser alle detaljer.


W LED og Driver inkludert. Diameter: cmDybde: 15-cm. IP4 egnet for bad sone og 3.

Speil er en flott interiørdetalj som skaper lys og rom. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning.


Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Fest stilen foran et av våre vakre speil!


Bestil Rundt Speil på Ellos. Rundt speil med integrert lysarmatur 1W. Effekten kan minne om lyset rundt månen under en solformørkelse. Gir en myk og behagelig stemning på baderommet. Designet passer til de aller fleste baderomsinnredningene og gjør seg fint i flere.


For eksempel ser rommet ofte større og lysere ut med et speil som har stor overflate. I nærheten av klesskapet, og i entréen er speilet både nyttig og stilig. For dekorative formål kan man henge opp speil stuen eller spisestuen, men forgylte trerammer.


Et sted det ikke kan unngås å ha speil , er selvfølgelig badet. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Riktig speil setter stilen på badet og gir både lys , dybde og romfølelse til badet ditt. Våre speil og speilskap matcher breddene på samtlige av våre servantskap, og finnes i både rund og firkantet utførelse og med mange spennende og praktiske tilvalg bak speildørene. Det hjelper selvfølgelig ikke mye med speil , hvis du ikke kan se det.


Rommets lyssetting har mye å si for hvor godt du ser hva som befinner seg i speilet. Vanlig takbelysning ovenfra kan fungere greit, men hvis lyskilden kommer mellom deg og speilet vil du avskjære den. Særlig på baderommet skal man være litt oppmerksom på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg