onsdag 5. juni 2019

Impregnering markise

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.

Gi et nytt lag med impregnering. Etter at du har vasket markisene bør du også vurdere å gi dem et lag med impregnering. Teltdukimpregnering eller båtkalesjeimpregnering på sprayflaske er enkelt å påføre, og dette vil du finne i sportsforretninger, i jernvarehandelen eller i byggevarehus. Du kan også etter-impregnere duken selv etter vask: Etter vask av markiseduken er det viktig at den er helt tørr før man begynner.


Både teltimpregnering og båtkalesjeimpregnering fungerer bra. Bruk mye impregneringsvæske - duken skal være gjennomfuktet. Dersom markisen rulles inn i våt tilstan må den snarest mulig rulles ut igjen for å kunne tørke.


Den bør ikke være innrullet våt i mer enn 2-dager.

Markiser har naturlige begrensninger i vind. Hvor mye vind den enkelte markise kan tåle er avhengig av fabrikat, størrelse og innfestning. Ta middelet på flekkene, og la det virke. Skrubb med en børste, og skyll markisen godt.


Impregnering av markise. Det kan du gjøre selv, for eksempel med impregnering for telt eller båtkalesjer. Dusj duken slik at den er fuktet av impregneringsmiddelet. Beskytter og impregnerer både naturlige og syntetiske stoffer som for eksempel bomull, lin, PVC og polyester. Motvirker mugg og algevekst på teltduken.


Vedlikehold av markiseduk, rengjøring. Hvis duken er skitten, kan man prøve å vaske duken med mildt såpevann (litt Zalo). Det som gjør susen er å bruke en. Det faller pollen, veistøv og sur nedbør på markisen. Pollen blir liggende i duken, og etter noen år begynner det å spire og gro litt, det blir til jordslag.


Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Beskytter markiser, parasoller og tak laget av naturlige og syntetiske stoffer som lin, bomull og akryl, polyester og PVC stoff fra elementene. Etter du har vasket markisen , bør du impregnere den på nytt. Gjør skitt og fukt avstøtende, hindrer dannelse av mugg og grønne innskudd. Design egenskaper markilux produktene har et tidløst design. Trendy og klassiske kolleksjoner forenes i perfekte produkter for hjemmet ditt.


Sikkerheten er vi veldig opptatt av, så pass på at du har det utstyret du trenger hvis du må stå på stige eller krakk for å nå opp i høyden til å dekke hele markisen. Rull ut hele markisen. Sjekk om den er tørr. Motormarkiser for balkonger og terrasser med kraftige foldearmer. Drives med elektrisk motor og styres med fjernkontroll.


Europeiskprodusert markiseduk av. Har da prøvd produktet, påført i mengde anbefalt i beskrivelse. Videoen bedkriver tørke over natt og vipps… Dette medføeer ikke riktighet, om man leser på flasken og stoffkartotek, er produktet ikke ufarlig å bruke i en bilkupe, ikke dagen etter. Så gir vi deg et godt tilbud på rengjøring og regelmessig vedlikehold av markiser og persienner.


Vårt tilbud inkluderer impregnering for å sikre det beste resultatet! Løsningen for å unngå korrosjon og slitasjeskader er å vaske markiser regelmessig. Trekker vannet inn i duken er det på tide å impregnere. Dette ser du ved at duken får en mørkere farge når den utsettes for vann. Om vanndråpene derimot preller av og renner nedover duken, er den bra og du kan kanskje utsette impregneringen.


BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg