mandag 3. juni 2019

Marokkansk interiør

Ekte marokkansk stil. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Siden jeg er marokkansk , synes jeg det er morsomt å blande inn elementer fra den kulturen i interiøret. Utfordringen: Å stadig utvikle meg innen interiørstyling. Hjemmet mitt betyr mye for meg, og jeg ønsker å ha det hyggelig rundt meg.


Et vakkert interiør har etter min mening en rolig base, med iøynefallende detaljer.

Skinnlampe Henna nr 4. Marrokansk skinnpuff. Vi bestræber os på at tilbyde autentiske produkter fra nogle af de. Vi tilbyder unikke håndplukkede brugskunst artikler, der afspejler den rige arv af marokkansk kultur. I dag er det ikke så annerledes, og utvalget i medinaen ser bare ut til å vokse.


Den siste tiden har også marokkansk design blitt en stadig større trend på det europeiske og norske markedet. I dag får du marrokanske lykter og lamper i en rekke interiørforretninger, fra en 6-7kroner og oppover. Denne utformingen trekker mye av sin inspirasjon fra den mauriske design i øst og fra former og farger av de rullende sanden i ørkenen.


Marokkansk spisestue med flisarbeid.

Her finner du et stort utvalg av keramikk, fliser og møbler. Den marokkanske design stil handler om farge, tekstur, og flytende linjer. Kort sagt er de specialister i håndlavet unika interiør , keramik, tæpper samt produkter i læder – blandt andet puder og puffer, som kan findes lige her. Sin intrikate skjønnheten er forførende og inspirerer fargerike og stilfullt interiør. Perfekt til gulv og vegg på kjøkken, bad og gang.


I dag finner du ikke så mange påfuglfjær eller slaver til salgs, men byen er fortsatt det ultimate sted for handel. Netop her ligger en lille familievirksomhe der forhandler plaider og puder i autentisk marokkansk design. Her sættes en ære i produkter af højeste.


Se Mosaikkbord i Ø med smijern stoler fra Lille Medina pynter godt butikken L`OCCITANE en provence midt i. Her er oversikten over de beste nettbutikkene på interiør , med våre nyeste oppdateringer først: Nå er det salg også på nettet. Kok opp vannet og hell en liten mengde i tekannen. Sirkuler vannet rundt i tekannen så det får varmet opp innsiden av kannen. Ha i mynte , grønn te og sukker.


Fyll resten av det kokte vannet i tekannen. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Interiørkonsulent som jobber med etnisk interiør og mote.


Bloggen handler om min lidenskap for interiør og om hvordan oppussingsobjektet vi kjøpte for ett par år siden sakte men sikkert blir pusset opp og gjort til vårt eget. Vakre fliser forvandler.

Blendende farger, forførende former og enorme inntrykk. Den første impulsen vil være at du kan handle inn til en total marokkansk make over for deg selv og hjemmet i det kalde nor men vi minner om Laetitias kloke ord - ikke alt her passer like godt inn på panelet i hjemme i Ådalen. Stort utvalg av interiør som blomsterpotter, maleri, bilder, speil og lysestaker i ulike farger og materialer.


Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. FrisktPust fokuserer på å finne varer som er innovative og spennende. Vi er alltid på søk etter nye trender innen teknologi, friluft og gadgets som skiller seg ut. På kort tid har vi vokst fra å være en liten butikk til å være en nettbutikk for det skandinaviske. Nettbutikk Selger marokkanske håndlagde skinnpuffer i mange flotte farger til norsk hjem.


En gavebok som viser den tidløse elegansen i marokkansk interiør. Vi på Anemone jobber hele tiden mot nye leverandører og merker på interiør. For å kunne tilby våre kunder siste nytt i interiørverden, samtidig som vi har flere gode, klassiske interiør leverandører.


På disse sider finder du information om de varer som du kan se i vores butik på Valby Langgade 33. Har du lyst på et kjøkken som dufter deilig av krydder i kvel prøv den marokkanske krydderblandingen Ras el hanout! Ras el hanout eller Rass el hanout (arabisk: رأس الحانوت ) er en krydderblanding fra Nord-Afrika som spiller en tilsvarende rolle i nordafrikanske kjøkken som garam masala.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg