torsdag 20. juni 2019

Hødnebø design

Og høy kvalitet handler om mer enn bare design og materialvalg. Gode møbler skal tåle å bli brukt mer enn til pynt, og gode møbler skal fortsatt være vakre etter mange års tjeneste. Vi er en totalleverandør av interiørløsninger til hotell, restaurant, kontor og offentlig miljø.


Vi tilbyr prosjektstyring gjennom hele prosessen. Fra fra ide og design , via produksjon frem til ferdigstilling.

Hødnebø er norsk møbeldesign på sitt beste. Haukaas har lange tradisjoner, og vi formidler det beste innen skandinaviske håndverks- og designmøbler. Noen designere skiller seg ut fra mengden. RISØR STOL – EN HØDNEBØ -ORIGINAL. Inspirasjon til stolen er hentet fra datidens skandinaviske design , som karakteriseres av minimalisme og funksjonalitet.


Du kan velge mellom ubehandlet eller oljet eik. Olav tegnet og laget også seilbåter av eget design , men er mest kjent for Sørlandsempire, spesielt seriene Bjerkholm og Nørholm i sørlandsk flammebjerk.

Vår kompetanse og erfaring innen norsk interiørbransje kommer våre kunder til gode. Fine Design har et stort utvalg av hagemøbler i god design til kunder som liker at det er like fint ute som inne – uten å gå på kompromiss med komfort. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Spinnakeren har en elegant stol i tidløst design , med en enestående komfort.


Formen gjenspeiler de vakre kurvene til spinnaker-seilet. Spinnaker er konstruert for å gi din kropp hvile i naturlige posisjoner. Den svarer også til dagens krav med hensyn til fleksibilitet, funksjonalitet, komfort og design.


Vårt designteams ambisjon var å utvikle en elegant stol i tidløst design , med en enestående komfort. På samme måte som en seilbåt følger sjøen, følger SPINNAKER kroppen din. Erfarne seilere tyder sjøens signaler, ser mulighetene og griper dem.


Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Vi er en spennende Møbel og Interiør butikk som har fokus på design , kvalitet og trender. Du er hjertelig velkommen for en hyggelig handel!


Enda et av våre prosjekt er ferdigstilt!

Denne gang et stort leilighetshotel midt i Oslo sentrum. Vi takker Frogner House for oppdraget. Hos Sofacompany har vi kombinert dansk design , håndlaget kvalitet og formidabel komfort, som passer inn i alle stuer. Vi har et hav av fine modeller du kan velge mellom. Og har du lyst til å utfordre deg selv og din egen kreativitet, kan du også skreddersy din helt egne sofa i vårt design selv-univers.


Danmark er kjent for sin tradisjon for design , og i Bolias store utvalg av enestående lenestoler finner du mange spennende modeller som både følger, utfordrer og leker med denne spesielle tradisjonen. Stolene stråler av eksklusivitet og rendyrket hygge, uansett hvor i rommet de plasseres. I sommer omkom sterke, snille Fredrik i en tragisk drukningsulykke på ferie i Frankrike.


Han ble bare år, og etterlater seg et stort tomrom blant venner, kolleger og samarbeidspartnere i bransjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg