fredag 7. juni 2019

Plissegardiner skråvinduer

Billigste på det norske markedet. Ett skjema - flere tilbud fra lev. Plissegardiner er fantastisk allsidige. Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem.


Plafond plissegardiner.

Moderne, minimalistisk og eksklusivt 20mm plissering- dvs. Enkelt lag stoff Stoffene kan leveres i mange forskjellige arter og kvaliteter: transparent, semi-transparent, solreflekterende, delvis mørkleggende og mørkleggende Støvavisende Utallige forskjellige modeller med ulike betjeningsmuligheter slik. Til skråvinduer og takvinduer er ofte plissègardiner det beste alternativet.


Plissègardiner har et bredt andvendelsesområde og er ideell til stor vindusarealer og spesialdesignet løsninger til skråvindu, takvindu og andre typer vinduer. Når de er nedsenket bidrar de også til å redusere varmetap om vinteren og varmeinnslipp om sommeren. Dette kan gi reduserte energikostnader året igjennom. Jeg synes det er positivt at du prøver å løse dette problemet.


For det er et problem at man ikke uten videre kan få persienner til slike vinduer.

Vi savner det også hos oss, og har foreløpig ikke gått for plissegardiner , som er den eneste løsningen jeg har hørt om. Jeg ser for meg et annet problem med forslaget ditt. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser.


Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned. Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken. Gi ditt hjem en moderne og unik look med nye plissegardiner ! Jemtex tilbyr et kjempe utvalg av plissegardiner i mange ulike modeller – og i mer enn 1fargenyanser. Uansett om dine vinduer er skrå, vanlige, trekantete eller runde, kan du skape ditt helt personlige uttrykk som gir nytt liv til din bolig!


PROFILSTØRRELSER Konf. Lamellgardiner passer utmerket til store vindusflater, til store skråvinduer og som romdeler. Vi leverer også spesialbestilte lamellgardiner etter dine mål. Smarte løsninger til både skråvinduer og ekstra store stuevinduer mm.


Steng lyset ute med produkter fra Kid Interiør. Se våre monteringsanvisninger og måleguide for Dekosol solskjerming her. Gardiner Til SkråVinduer matlaging annen som du stadig mer fullføre Gardiner Til SkråVinduer.

Vi kommer tilbake til likheter og forskjeller mellom plisse- og duettetekstilene. Nord-Norges største leverandør innen lysregulering, solskjerming, folier, gardinteknikk, vindskjerming og tilsvarende produkter – gir vi de beste råd og tips til. Spesielt godt egnet for store vindusflater og skråvinduer. Kan også brukes som romdeler.


Mange alternativer for betjening. Rengjøring: Normal støvtørking. Hvis nødvendig brukes en lett fuktig klut. For grundig rengjøring bruk mildt såpevann.


Bruk av strykejern må ikke forekomme. Er du på utkikk etter tverrgående striper?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg