onsdag 5. juni 2019

Plissegardiner oslo

Vi skreddersyr plisségardiner etter eksakte mål. Vi har konkurransedyktige priser og landsdekkende levering. Alltid tilgjengelig på tlf og nett.


PlisséEksperten leverer skreddersydde plisségardiner til en rimelig pris. Alle våre produkter blir montert av fagfolk for å sikre et godt resultat.

Se våre lystette og lysfiltrerende plissegardiner i sort og hvitt. Fordi de tar så lite plass, får de fint plass i vinduskarmen selv om mer fyldige tekstilgardiner henger på en stang over vinduet. Slik kan du både ha designgardiner som setter sitt eget preg på stuen, og nyte solskjermingseffekten og det behagelige lyset man får av tynne plissegardiner , når solen steiker på ruta. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.


Plissegardiner leveres i mange kvaliteter, design og utførelser. Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned.

Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken. Les om produktet og se bilder i galleriet her. Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner. Doble plissegardiner reduserer varmetap En jevn temperatur i hjemmet ditt sikrer et godt inneklima. Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen.


Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din. Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter. Ett skjema - flere tilbud fra lev. Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem.


Solavskjerming til meget lave priser. Om ønskelig kommer vi gjerne på hjemmebesøk for måltagning eller montering. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser.


Få nøyaktige mål og gratis montering av våre fagfolk. Se vårt utvalg av enkel og dobbel plisse her! Fordeler ved å velge plissegardiner.

Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Velg blant over 1farger og tekstiler. Gardinen kan dras ned fra toppen og opp fra bunnen, og stoppes hvor som helst (se bilder). De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Med plissegardiner er det mulig å bestemme nøyaktig hvilken del av vinduet som skal dekkes for.


Vi hjelper deg å finne kombinasjonen som vil gi det perfekte resultatet. Leter du etter et alternativ til tradisjonelle gardiner er plisségardiner, eller trekkspillgardiner, en smart løsning. En pilsségardin er en effektiv form for solskjerming som passer inn med alle typer interiør. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Kan leveres med skrå topp- og bunnlist.


Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag! Behov for sol- eller vindskjerming? Scandic Markiser har et stort utvalg av produkter! Grorud persienner er i dag en spesialforretning for innvendig solskjerming fra Luxaflex.


Plisségardiner kan skreddersys etter dine behov. Vi har solid erfaring, god kunnskap og kan veilede deg trygt gjennom Luxaflex. Stort utvalg av gardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og gardintilbehør Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet.


Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg