torsdag 27. juni 2019

Pynte festbord

Her får du inspirasjon og gode tips til hvordan du kan pynte et vakkert festbord. Blomster skaper en vakker ramme rundt et selskap. Uansett om det er stort eller lite, så vil blomster alltid være med på å skape en hyggelig stemning rundt bordet.


Vi ga dere denne oppfordringen på facebooksiden til BoligPluss: Send oss bilder av ditt vakreste festbord ! Bidragene varierte fra bryllup til sjørøverfest, og fikk oss til både å le og få lyst til å sette oss ned ved bordet. Se alle bidragene her.

Borddekking barn blomster blomsterdekorasjoner cocktail dekke diett DIY drikke drink farger festbord frokost gaver glutenfri hjemmelaget hvitt ideer interiør interiørtips jul julebord juleverksted kalorier kreativebord lag selv lavkalori lavkarbo meditasjon mental helse middag mindfulness oppskrift oppskrifter pynte selvutvikling. Jeg elsker å bruke elementer fra naturen, og jeg er ofte ute i hagen eller skogen hvis jeg skal finne inspirasjon til et nytt festbord. Til dette bordet var jeg ute og lånte litt kirsebærgreiner. Tips: Sett greiner som dette i vann noen timer før de skal brukes og legg dem ikke på før rett før gjestene kommer, da holder de lenger. Nøtter, pepperkakeformer, frukt og andre ting du finner i skapet er også fint å pynte med.


Spre det du vil utover bordet like tilfeldig som på bildet under. Da sparer du deg ihvertfall for mye tid. Våre dyktige dekoratører lager borddekorasjoner med stor stolthet, og de benytter kun de ferskeste blomstene.

Trenger du hjelp eller ønsker å bestille, kan du. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Hvis du skal pynte til bryllup, er nok ikke fargesprakende serpentiner det første du tenker på, selv om det jo kan være riktig til barnebursdag, og på samme måte hører kanskje ikke de burgunderrøde kronbladene hjemme på bursdagsbordet.


Det er derfor selvfølgelig viktig å kjøpe bordpynt ut ifra anledning du skal pynte til. Et flott festbord krever en god planlegging, og det er viktig at bordet ikke blir overlesset med pynt. Butikkene flommer over med bordpynt i alle mulige farger og fasonger, og det har aldri vært lettere å komponere et perfekt festbord til bryllupet. Det vanligste er å la én farge være gjennomgangsfargen.


Ellers går det an å kjøpe billig stoff på f. Det trenger ikke å være beregnet til bruk på festbord – du kan egentlig kjøpe hva som helst, bare det er litt stødig. Etterpå kan du bruke det til andre ting, eller evt. Tilbudet på utgående modeller varer så langt beholdningen rekker. Velkommen til festbord.


Inspirasjon til festbord pyntet av meg, og flere andre rundt om i landet og i Sverige, finner du nedover her og i arkivet. Hvor skal fiskegaffelen ligge og hvor mange glass kan du ha fremme? La borddekking bli en lek!


Et nydelig dekket bord er alltid hyggelig, både for deg og gjestene dine. Et lekkert festbord setter prikken over i’en når du inviterer til festlig lag.

Gjør klart ditt festbord med lekker pynt til borddekking! Husk at vi også spiser med øynene – og maten smaker ekstra godt servert på et pent dekket bord. Her finner du bredt utvalg av engangsserviser, plast- og papirduker, bordløpere, bl.


Sizoweb, konfetti (også personaliserte), bordkort, bordnummer, bordpynt. Det er første året jeg pynter i gull, forklarer Eidahl til Bonytt. Jeg syns det er stas å pynte bor og et godt tips er å pynte dagen før.


Da slipper man unna mye stress. Skap de vakreste festbord ved hjelp av disse enkle tipsene! Klokka er stilt tilbake, det er kaldere i været og mange hutrer og fryser. Og heldigvis liker jeg godt å pynte festbord ! Men så lenge det holdes i hvitt og ikke har stygge emblem som logoer o. Festbord i hvitt og grått Dette festbordet ble dekket til 17.


Bordet er dekket med en klassisk hvit duk og med linservietter i mørk grå som skaper en vakker kontrast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg