tirsdag 4. juni 2019

Malerulle kant

BlackDeckers malerulle , med sugerøret til malingspannet nederst. Foto: BRYNJULF BLIX Vis mer. Du trer bare siderøret på hovedrøret ned over sugerøret i malingspannet og trekker i håndtaket. Det krevde litt bruk av kraft når man skulle suge opp maling i røret, og også når man skulle dytte maling opp i rullen.


Jordan er ledende leverandør innen malerverktøy, pensler, maleruller og rengjøring. Er du usikker på hvordan lykkes med ditt prosjekt?

Når du skal male tak, gjelder det å ha utstyret og teknikken i orden. Her gir malermesteren gode tips på veien! Det gir et ekstra pent resultat. Kanten skal være rett, bruk teip med ikke altfor kraftig lim. Mal deretter med rull.


Når du maler, bør du jobbe ovenfra og ne fra høyre hjørne og gjennom rommet. Om du benytter deg av en selvklebende slukmansjett, påfører du Multicoat under mansjettens frie kant og press den godt ned i Multicoaten. Benytter du deg av en dimensjons-tilpasset slukmansjett, skal det påføres multicoat både under og over mansjetten.

Beskærerulle til maling af kanter for at få en lige kant. Med denne beskæreruller bliver det en leg at male skarpe kanter mellem vægge og lofter. Nu kan du droppe at sætte malertape op, rul blot med denne rulle og få skarpe kanter. Når du bruker bøtta ruller du rulla på toppen av malingen. Da får du en dryppende kant på undersiden av rulla.


For å unngå å søle drar du rulla rundt en halv tørn mot kanten av bøtta, slik at du får denne dryppkanten på toppen. Da holder malingen seg i rulla de sekundene du bruker før du starter å rulle. Nå som malingen har tørket ser jeg at det er meget ujevn og dårlig malt langs overgangen. Vil gjerne få prøvd å fikse dette her selv, uten å ringe en malemester. Tar gjerne i mot gode tips fra eksperter her inne.


Forslaget mitt er å legge ny maskeringsteip på veggen og prøve på en liten kant tett under overgangen. Er ikke proff, men ville fulgt rådet du fikk. Man har sjelden en knivskarp overgang mellom vegg og tak, og det vil uansett være vanskelig å male slik at den blir. Denne praktiske spesialrullen er spesielt velegnet til maling av rette kanter.


Mange velger listfri løsning. Skal du male med to farver ? Følg vores gør-det-selv guide til hvordan du opnår et ensartet resultat, når du maler dine vægge. I denne video gennemgår vi trin for trin, hvordan du nemt og enkelt kan få skarpe kanter på dine vægge med malertape.

Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted. Press slik at overflødig masse trenger fram i skjøten.


La tørke døgn før flislegging. Tørketid avhenger av temperatur. Hvorfor er de fleste innvendig tak hvite? Ett hvitt tak gir en jevn spredning av lyset og er nøytralt mot veggfargen i rommet.


Les mer hos Beckers Maling. Påfør Mapeguard WP Adhesive med f. Brett over Mapeguard WP 200-folien i det ferske limet. Flügger farver har et stort udvalg af slidstærke malerruller og malerpensler til din næste maleropgave. Find din nye malerrulle eller malerpensel her.


Forskjellen mellom oss som maler en gang iblant, og en profesjonell maler er stor. Maleren gjør jobben raskere, med mindre søl og med et penere resultat. Rengjør vinduet grundig før du setter i gang. Dersom du ikke ønsker å dekke hele vinduet, legg på maskeringsteip før du setter i gang for å få en jevn kant. Vask vinduet godt før du setter i gang.


Den medfølgende teleskopstang kan deles i tre, så du kan tilpasse den til den højde du skal bruge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg