fredag 21. juni 2019

Jotun elegant

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! En lun, flott mørk gråtone.


Perfekt kombinasjon til en mengde andre kulørte farger!

Alt fra gylne gule, grønne, oransje, røde, blå og turkise for å nevne noen. En svært anvendelig farge med andre ord. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet.


Elegant stue i tøff stil. Bent Eide Solholm ‎ to Jotun LADY.

Selv de mørkere fargene i skalaen føles ikke tunge, fordi de har noe elegant ved seg, sier Bo Bedre-redaktøren. Vanskelig fargevalg – Veldig mange ønsker råd om hvilken fargenyanse de skal velge, bekrefter Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun. De liker blått, men lurer kanskje på hvor lyst eller mørkt de skal gå. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat. Kjøp på nett eller i butikk. Har ellers en vegg i rommet som er i Grå Skifer, så fargen på bokhylla bør passe mot Grå Skifer og. Elisabeth Falck-Ytter. Skal male kontrastvegg.


Står mellom grå skifer og elegant. Ferdigmalte lister og dører i bomull og vegger i klassisk hvit. Men er det noen som har erfaring med elegant ? Ser den helt svart ut på veggen eller er det tydelig at den er grå?


Du må nesten bare høre med leverandør om du må forholde deg til standard NCS eller ikke. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Kjetil F Hovden ‎ to Jotun LADY.

Ny fargevifte fra Jotun. De åtte til høyre er tidløse farger som passer godt til de nye kulørene. Foto: Ann Merete Slåttland.


Når Jotun skal lansere nytt fargekart, er det nesten litt som å vente på julaften. FARGETRYGGHET Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. LADY er Skandinavias ledende innen interiørmaling, og er først ute med trender på farge og produkt.


Gjennom våre innovasjoner og kontinuerlig fokus på høy kvalitet – både på maling og farge, er du sikret et perfekt sluttresultat. For mer inspirasjon og tips, besøk lady. Ytterligere informasjon om produkter fra LADY og SENS finner du på jotun. Har du spørsmål om våre produkter kan du chatte eller sende melding til våre maleeksperter på jotun.


En gråaktig hvittone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg