onsdag 19. juni 2019

Lerret pris

Lerret pris

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng.


Lerret pris

Med dine egne bilder, skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Kjøp lerret som passer til din projektor. Lerret til projektor. Velg din favoritt blant lerret fra Elite, Elgato eller iiglo og nyt følelsen av å være på kino med opptil 1tommer hjemme.


Vi har både elektriske og manuelle lerret i tillegg til permanente rammelerret. Finn den løsningen som passer best til ditt bruk og snurr film. Sammenlign pris på lerret. Vi hjelper deg å velge blant 1varer.


Se beste pris fra over 5butikker. Vi har projektor i alle størrelser og prisklasser som dekker de fleste behov, både for kontoret eller hjemmekinoen. Kilerammer og lerret.


Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Dine bilder på lerret. Utrolig flott på veggen!


Topp kvalitet, rask levering og lav pris hos fotoknudsen. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Maling, farger og lerret. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Dersom man ønsker blindrammer til store lerret burde man i tillegg til selve blindrammen benytte tverrtre.


Dette gir det ferdige resultatet maksimal stabilitet. Har lerretet en side på 1cm. Er begge lerretets sider 1cm. Da vi selv står for produksjonen av våre lerret vil leveringstid variere ut i fra antallet du bestiller. I Kunstnerbutikken kan du også bestille levering hjem til deg, og på strekningen Drammen - Oslo, Drammen - Tønsberg og Drammen - Notodden kan vi levere med budbil.


Lerret pris

Med smartphotos brede utvalg er det enkelt å realisere ideene du har for veggene i hjemmet eller på kontoret. Et foto på et lerret blir raskt til et kunstverk på veggen din, og med et foto på en plakatbakgrunn får du en flott forstørrelse av bildet ditt på en hard skive. Vi har et stort utvalg projektorer til hjemmekino og møterom i alle prisklasser fra kjente merkevarer som Epson, BenQ, Asus, Optoma og InFocus. Du finner et godt utvalg av skjermer og lerret til prosjektorer.


VI har billige prosjektorlerret av god kvalitet. Husk at vi har rask levering. Bestill Online i dag og få rask levering. Se kampen eller filmen på storskjerm hjemme hos deg selv. Ikke stå i kø for å finne bord på et utested.


Lerret pris

Les mer om projektorer til filmvisning eller. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. Perfekt for konferanser og fremvisninger for eksempel med prosjektor. Tab-Tension systemet sørger for at duken spennes helt uten kast og ujevnheter.


Se våre gode priser på lerret og gjør din bestilling i dag! Skap dine egne kunstverk med smartphotos fantastiske produkter. Med ditt foto på lerret får du et personlig kunstverk på veggen.


Med foto på laminert poster får du en fantastisk forstørrelse av bildet ditt pp en hard alu plate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg