torsdag 6. juni 2019

Små krukker med lokk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Finn laveste nettpris her.

Trenger du noe å ha hjemmelaget syltetøy i, eller kanskje bare en boks til kaffe, te eller pasta? Vi har matoppbevaring i alle slags former, størrelser og stiler. Elegant syltetøyglass med lokk.


Lokkene er høyere enn standard lokkene og gir et eksklusivt preg. Praktisk, liten krukke til f. Både krukke og lokk av glass. Patentlås og silikonring gir tett lukking. Vedlikeholdsråd Dersom du vil sterilisere produktet med kokende vann bør det forvarmes med varmt vann.


Utsett ikke glasset for plutselige temperaturendringer (maks. °C) siden det da kan sprekke.

Krukker , bokser og flasker. For å gjøre det mer oversiktlig og ryddig i matskapet og kjøleskap kan man oppbevare matvarer, drikke eller lignende over på krukker , bokser eller flasker. For eksempel kan du oppbevare tørrvarer som ris og pasta i krukkene eller metallboksene.


Den aromatette forseglingen bevarer matens smak og duft lenger. Vask produktet før første gangs bruk. Ekstra gummipakninger kan kjøpes separat. Glassflaske brun 1ml. Brun glassflaske 1ml med DIN mm halsåpning.


Rettkantet innside gjør det enkelt å få produktene ut av glasset. Lokk : Om det ikke passer å flytte krukken så kan du bruke mitt lokk -triks. Jeg har fått min far til å skjære ut plater som legges på krukkene som lokk. Det legges så noen klosser under på ene siden slik at vann renner kontrolert av og jorda får luft.


For krukker med trær i så er det slisser inn slik at lokket kan trees på. Norgesglasset Klassisk Hengslet lokk , 1. Her finner du flust av krukker og vaser til hjemmet ditt. Noen dekorative planter eller en herlig bukett blir enda vakrere i en fin vase eller krukke. Handle trygt på jotex. Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt noe liknende her i Norge?


Ikea har bare større krukker.

Kan jo bruke små syltetøyglass, men her jeg bor finner jeg det ikke, så jeg må nok handle på. To hollandske krukker selges. Den minste er liter - 35- Den største er muligens liter - 50- De er begge brukt og selges med eventuelle hakk og feil. Godkjent til næringsmidler. Alle boksene og krukkene er av høy kvalitet og vakkert design.


Du kan blant annet finne krukker og bokser fra Trip Trap, Le Creuset, RIG-TIG by Stelton og Rosti Mepal. Du kan også rett og slett plante i krukker som er ferdig isolerte, det finnes krukker i plast med doble vegger, det beskytter noe :) Har du bed så har jeg dessuten en liten ekstraløsning: Du kan plante løk i løkkurver ( små helt perforerte plastpotter), som du graver ned i bedet nå, og så til våren graver opp og setter i en krukke. Disse søte glasskrukkene måler 5cm x 5cm og er perfekte til å sette ved hver kuvert. Stråmønster kryddeholdere. Vakre og funksjonelle.


Det er store og små krukker med lokk. Vi har et bredt sortiment av alt fra klassiske blomstervaser og plantekrukker med innebygde varmelamper til dekorative vaser til blomsterbuketter. Små :H12cm, B-og 7. Hvorfor ikke gi bort en blomst med en tilhørende vase eller krukke når du skal på inflytningsfest eller i en middag?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg