tirsdag 25. juni 2019

Sikkerhetsskilt

Merkefabrikken har stort utvalg av nødutgangsskilt, brannskilt, fareskilt, påbudsskilt og. Alt du trenger til arbeidsplassen. Skilt som ikke falmer, og er vannfast! Et direkte print på mm aluminiumsplate for skilt er lett, holdbart og kan brukes på mange forskjellige måter. Hos Presis Digitalprint finner du ulike sikkerhetsskilt.


Sorter etter Synkende.

Korrekt skilting i deres virksomhet er ikke bare nødvendig for å ivareta sikkerheten, det er lovpålagt. JO Safety AS tilbyr alt innen HMS-skilt, sikkerhetsskilt , brannskilt, nødskilt, IMO-skilt, byggeplasskilt, samt oppmerking, avsperring og speil. Vi tilfredsstiller ulike krav til merking og har kvalitetsgaranti på våre produkter. Raskt og rimelig tilsendt. Kjøp direkte i vår nettbutikk.


Både ordinære skilt og plogskilt som står ut fra veggen for bedre synlighet og sikkerhet i en nødsituasjon. HMS skilt i høy kvalitet til riktige priser. Skiltbutikk og graverings-verksted.

Sikkerhetsskilt Produktkatalogen gir en oversikt over alle produktene ASSA ABLOY tilbyr i Norge. Vi produserer også denne type skilt med tekst etter ditt ønske. Er det noe du lurer på?


I og med at vi ikke selger direkte til sluttbruker er produktene ikke merket med priser. Forbudsskilt ivaretar sikkerheten og sørger for at regler og forbud blir respektert på arbeidsplassen eller privat. FLO-CODE (kanskje bedre kjent som Flowcoding) er et system for merking (identifisering) av rør som integrerer fargekode, innholds- og funksjonsbeskrivelse samt. Det skal brukes selvlysende farger, reflekterende materiale eller kunstig belysning der det naturlige lyset er dårlig. Derfor tar vi det på største alvor og sørger alltid for at kundene og leveransene våre følges opp fra A til Å. Bekjempelses-, rednings- og evakueringsutstyr, samt veien til dette utstyret, skal også merkes med slike skilt.


Vi forhandler kvalitetsskilt til en gunstig pris, og monterer selvsagt disse i dine lokaler. Din foretrukne samarbeidspartner innen skilt, dekor og reklame. Vi leverer komplette skiltsystemer og løsninger. Selvlysende skilting og merking av rømningsveier.


Vi tilbyr rask levering og montering av alt innen universell utforming: Taktil merking, glassmerking, trappeneser, Taktil skilting, etterlysende ledesystemer. Bestemmelser om bruk av sikkerhetsskilt og signaler § 5-5. Utforming av sikkerhetsskilt § 5-6.


Plassering, belysning og fjerning av sikkerhetsskilt § 5-7.

Vår lange og brede erfaring innen området samt in-house engineering gjør oss til en komplett leverandør på feltet. Det er eieren av håndslokkeren som har ansvaret for vedlikeholdet. Det betyr at privatpersoner må tenke på faglig kontroll og service av slokkeren i egen bolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg