tirsdag 4. juni 2019

Ramme inn bilder

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Store og små oppdrag. Rammeutvalg i særklasse. Kyndig veiledning og råd.

Fraktfritt over 3kr. Create a Hotel Price Alert and Monitor Lodging Fares for Specific Travel Dates. Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder , slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme.


Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Vips, så har du en helt personlig bildevegg! En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. De fleste typer glass inneholder flere ting som over tid vil skade bildet , og det er derfor viktig med en kartong som skaper avstand mellom glasset og bildet.


Disse har passepartout som passer perfekt til bilder i 50xcm.

Jeg liker IKEA sine rammer Lomviken veldig godt, de er tynne og fine, og de kommer med passepartout. Kjøp bilderammer her til innramming. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Det gir bildet et estetisk løft 2. Det beskytter bildet og forlenger levetiden. Skal du skrive ut et bilde selv for innramming, er det viktig at du lar bildet tørke i minst timer.


Selv om det kjennes tørt ut med en gang det kommer ut av skriveren, frigjøres det gasser fra blekket under. Bildeprodukter Kamera og utstyr. Jeg valgte den løsningen som Kamphund gjorde på et bilde av L. T og fikk laget et passpatout til 4kr og satt inn i IKEA- ramme. Jeg glemte jo at bildet måtte festes med teip til passepatoutet ellers ville det skli ned. Størrelsen på bildet er også relevant for valg av ramme.


Er bildet lite er det lurt å velge en smal ramme , ellers kan bildet drukne i rammen. Det kan imidlertid fungere med en bred list hvis rammefargen harmonerer fint med rommet, eller hvis du bruker et paspartur for å få mer luft og gjøre bildet større, forteller Njøsen. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn ? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener.

Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Speilene lages til størrelsen du ønsker og rammen kan du velge blant hundrevis. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Hos oss finner du fagkunnskap og et stort utvalg av rammeprofiler. Vi gir deg råd og veiledning i valget av riktig ramme til dine bilder.


Vår erfaring, din trygghet - vi kan innramming! Vi er et rammeverksted i Ski som kan tilby innramming etter mål av høy kvalitet til fornuftige priser. Med et stort lerretsbilde er det lett å forandre stemningen i et rom.


Våre lerretsbilder kan leveres i ulike høyder og bredder helt opp til 1centimeter. Et lerretbilde fremhever fargenyanser og detaljer, og eksponerer bilder godt. Foto på lerret er et elegant blikkfang på veggen, hvor du kan lage ett bilde , en samling av flere bilder eller bilder i ulike størrelser.


Ditt personlige bilde på et fotolerret blir det et vakkert kunstverk. Med en stilig ramme blir det ekstra elegant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg