mandag 17. juni 2019

String vegghylle

String vegghylle

Alltid lave priser og et stort utvalg! Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Vegghyller Direkte fra Lager. Book tid med en av interiørdesignerne våre.


String vegghylle

String er en enkel og flott hylle som har blitt en favoritt i de norske hjem den siste tiden. String hyllesystem er tidløst og med klassisk design. Enkel, praktisk og lett å montere.


Det fleksible hyllesystemet kan velges i ferdige systemer eller selv settes sammen fra vårt store utvalg av størrelser og farger. String produseres fremdeles i Sverige, og takket være sitt minimalistiske og tidløse design, er String i dag å finne i hjem over hele verden. En designklassiker går som kjent aldri av moten! Benytt en vegghylle til å sette frem pynt eller dine favorittgjenstander på en dekorativ måte!


String vegghylle

Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Dette er det mest populære produktet i kategorien Hyller med en gjennomsnittlig vurdering på 4. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn laveste nettpris her.


Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Denne veggmodulen fra String passer perfekt til oppbevaring av det du vil ha lett tilgjengelig, både på kjøkken og i gang. Her får du mulighet til stabling og henging, i et estetisk og praktisk system som designklassikeren String er. String Pocket Hylle hvit Den klassiske Stringhyllen i hvitt.


Denne pocketversjonen er en perfekt oppbevaring for pocketbøker, cd-er eller dvd-er. String system passer i alle rom, til alle mulig behov og finnes i utallige kombinasjoner med farger og materialer. Her kan du kombinere akkurat det du ønsker til ditt behov. String System kan virke komplisert, men det hele er egentlig ganske forståelig når man først lærer seg systemet.


Hyller er gode fordi de gir plass til alle dine yndlingsting, men de kan også fungere som mye mer enn bare en praktisk oppbevaringsplass. Ved å benytte dem på en. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser.


Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg