fredag 14. juni 2019

Jotun refleksjon

En varm gråaktig hvit tone. Den har også helt klare rødlige undertoner. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. En svakt gråaktig hvittone. Lett og luftig, - med et ørlite slør av lunhet i seg.

Før du maler veggen med. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Jotun LADY svarer: Hei Olga Skal alle detaljer, dører, lister og vinduer også males ? Hvis ikke må jeg ha Jotun fargenavn eller ncs kode på hvittonen.


Jeg ønsker en lun og varm leilighet. Det blir jo viktig med harmoni også. Tre spørsmål: 1) Hvilke(n) farge(r) anbefaler du når jeg sier at jeg liker Farrow and Balls Skimming Stone, men heller vil kjøpe Jotun?


Refleksjon blir litt tamt. En mørk gråbeige tone (greige) med varme i – en harmoni mellom brunt og grått.

En dempet brunbeige tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Panelvegger maler du med LADY Supreme Finish og husk at Jotun Kvist. Jotuns vannbaserte maling gulner ikke, men har du brukt oljemaling gulnes det. Noen spørsmål om fargen refleksjon : 1) om vi bruker denne på vegg - hva vil.


Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger. Og lykken var stor i dag da jeg endelig etter bare forsøk. Det er fargen refleksjon som vi har malt med i stua og kjøkkenet. Så nå blir gangen også malt i denne flotte fargen!


Vi har refleksjon i gangen og helt hvite lister, kresjer litt med dørbladene som er eggehvite, men ikke sånn at jeg tenker over det. Altså med listene, hadde sikkert gått fint med eggehvitt på alt. Det nye fargekonseptet fra Jotun LADY har fått navnet IDENTITY. Hvert tema uttrykker individuelle tankesett og livsstiler – tre historier om personligheter, fortalt med farger. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. I møte med andre gylne hvittoner vil det rødlige vippe mer rosa enn ønsket.

Står fint til farger med røde og varme undertoner, som varme gråtoner og dempede beigetoner. Jotun Lady 4Silke – En gulaktig hvit tone, med hint av grått. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun , liker å teste ut fargene hun anbefaler.


Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg