tirsdag 11. juni 2019

Stol svart

Stoler skal være fine å sitte på, og å se på. Finn de nye stolene dine her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøp stilige designede Stoler. De selvjusterende plastføttene gjør stolen stabil.

En spesiell overflatebehandling på setet gjør at du ikke glir. IKEA - NORRNÄS, Stol, svart , Isunda grå, Massiv bøk er et slitesterkt, naturlig materiale. Du sitter komfortabelt takket være den høye, formede ryggen. Stoppet sete for økt sittekomfort.


For økt stabilitet må skruene etterstrammes cirka to uker etter montering og når du finner det nødvendig. IKEA - ADDE, Stol, svart , Du kan stable stolene, slik at de tar opp mindre plass når de ikke brukes. Kampanjen er gyldig til og med: 01. Ved kjøp online selges produktet kun i forpakninger med stk. Se lagerbeholdning i butikk Pr.


Les mer VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i. Spisestoler gir spisestuen din nytt liv. Uansett om spiseområdet ditt brukes til. En stol som skal passe inn i stuen din skal ikke bare være god å sitte i, men bør også se fin ut og passe inn i resten av rommet.


La livet ditt innrede stua.

Stolen er mykt polstret for høy komfort. Den buede ryggen har integrerte armlener som gir en behagelig, omsluttende følelse. Stolryggen er vinklet for en behagelig, bakoverlent sittestilling. Også armlenene er lett utovervinklet øverst. Stolbena er avsmalende i flott mørkt tre.


Hele stolen er kledd i mattsvart kunstskinn. Den avrundede framkanten minsker trykket på baksiden av lårene så du får bedre blodsirkulasjon når du sitter. Ryggstøtten har tre dekorative hull som også fungerer som håndtak.


Understellet er produsert av alulakkerte stålrør. Alle ben er utstyrt med svarte knotter på føttene for å beskytte gulvet. Stol Fighter kommer med krommet stativ.


Sete og rygg er kledd i svart kunstlær. Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox behandler. Moderne, elegant og lettstelt stol i figurtilpasset modell med runde og behagelige former. Med sitt enkle og smakfulle design setter denne stolen et eksklusivt preg på både kantinen og konferanserommet.


Den er et utmerket alternativ for både skolemiljøer og kontor. Den stolen du blir aller mest glad i er nok selveste godstolen. Vi har nok av både lenestoler og andre stoler du kan kose deg litt ekstra i, og du vil sikkert finne en stol du faller pladask for. Og i litt større anledninger så kan det være at man sitter og nyter et lengre måltid rundt spisebordet.


Da kan det være greit å ha litt komfortable stoler å sitte på. Eller det kan være at du vil pusse opp spisestuen litt, uten å gjøre for mye jobb. Da kan også nye stoler ha mye å si på følelsen og utseende til rommet.


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg