tirsdag 11. juni 2019

Imitert saueskinn

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Fantastisk deilige saueskinn! De myke saueskinnene og fellene våre skaper en varm og hjemmekoselig stemning.


I sortimentet finner du både ekte saueskinn og kunstskinn.

Materialer med forskjellige strukturer skaper fine kontraster og koselig stemning. Imitert saueskinn i grått. Skinnet gir din uteservering et mer innbydende preg. Finnes i 50×til kr.


Se lagerbeholdning i butikk Pr. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon. Her finner du et bredt fargesortiment av imitert skinn med jerseybakside.


Den myke baksiden gjør den velegnet til blant annet tights, kjoler og bluser.

Vi har myke og komfortable saueskinn i 1 rene naturprodukter, som gjør de slitesterke og selvrensende, men de kan også vaskes i maskin. Søk etter saueskinn på Kelkoo. Sammenlign tilbud på saueskinn fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Gratis frakt over 9kr.


Pelssau fra Vang i Valdres produserer og selger saueskinn og skinnfell av sau, i tillegg til ull og annet håndverk. Bedriften har sitt utspring fra Stele Gard i Vang og drives av Andres og Bente Wangensteen. Fra egen sauedrift produserer Stele Gard saueskinn , skinnfeller, ull og annet håndverk til salgs fra gården i Vang.


I dag med ein årsproduksjon på over 80. Sitteunderlag i imitert saueskinn - firkantet eller rund. Et lunt og varmt sitteunderlag i grå farge til kalde stoler eller kalde kvelder. Anstendig dekorasjon kan sikkert gjøre gemytt den beboere til en lykkeligere person. Dobbeltspent ytterjakke med trykknapplukning.


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Bilde fra PARKAS MED IMITERT SAUESKINN fra Zara. Vi har over 40-års erfaring innen skinn og mote.


Et saueskinn er alltid en hyggelig gave å få og ikke minst en god gaveidè til de som har det meste.

Bruk det foran eller oppi sengen, som sitteunderlag i pulken, barnevognen, i vuggen eller hundekurven! Saueskinn kan vaskes - også i maskin. Bruk et lammeskinn i innredningen for å skape varme og hygge. Kentucky Sheepskin Anatomic Short Girth med to valgfrie imitert saueskinn.


Spesielt utformet og designet for å følge hestens anatomi og bevegelsesmønster. Jakke, imitert saueskinn , endret pris, selges billig! Selger en saueskinnsjakke fra Mango. Jakken er i imitert skinn, men fortsatt veldig varm. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg