mandag 10. juni 2019

Maling av garasjegulv

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Alt-i-ett garasjepakke fra Mapei. Pent og slitesterkt gulv som varer! Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. Sjekk ut Male Betonggulv Utendørs.


Vi har alle typer og farger på lager i Sandefjor og sender varene hjem til deg i løpet av noen få dager. Garasjegulv på Pimp My Ride Norge Pimp My Ride har nå kommet i norsk versjon på Viasat- og gulvet pimpes selvfølgelig av garasjegulv.

Dette gjelder bare dersom golvet er av sement: Jeg vet av en som brukte noe som het Marmofloor, som var en slags epoxylakk som man strødde noe malingsflak av ymse farger oppå for å skape en effekt, før man la ett lag til med denne lakken. Og det er svinaktig soli det tåler til og med piggdekk uten merker, i mange år. Hvor lenge bør man vente med å male gulvet etter at det er støpt.


For meg ser det ut til at epoxy er ganske så dyrt, ut fra andre tråder i forumet, så lurer på hvilke alternativer som er å anbefale. Jotun Yunik Jordan Ernst P. Er vel like mange meninger som det finnes garasjegulv. Biltema sin flasser bort i carporten min,varnøye med forarbeid men det slipper. Gå for en dyr 3komponent gulvmaling så slipper du å angre senere.


Epoxymaling består av to komponenter. Det er en base, en såkalt epoxyharpiks, som blandes med en herder umiddelbart før du skal male. Den kjemiske sammensetningen gjør materialet stivt og ekstremt sterkt når de to komponentene herder. Påføringen av epoksymalingen er rask og enkel. Det beste er å blande med drill.


To eller tre strøk maling er anbefalt. Sandsikring mot glatte dekk.

Selve gulvet ble malt i en lys grå farge. Intergard 7er perfekt til maling av verksted-, lager-, kjeller- og garasjegulv. Den har bra kjemikaliebestandighet og tåler bensin, diesel, olje og andre kjemikalier i moderate mengder. Dine personopplysninger vil kun bli brukt av Hey’di AS til å kontakte deg vedrørende din forespørsel.


Du trenger ikke fylle inn både e-post og telefon, oppgi den måten du ønsker å bli kontaktet på. Klikk her for å lese mer om personvern. Elastisk, akrylbasert betongmaling. Når det er blandet ferdig etter disse anvisningene, helles litt av blandingen over i et malebrett for påføring med rull. PÅFØRING: RESUSEAL WB påføres med en fin – medium rull av god kvalitet.


Ett strøk med vår 2-komponent Resuseal WB: Dette belegget vil penetrere litt inn i underlaget og styrke toppsjiktet i gulvet. Weber Garasjegulv gir deg varigheten du ønsker i din garasje. Enten du skal rehabilitere den gamle garasjen eller planlegger et stort parkeringsanlegg eller industrilokale, er weberfloor industri SR og weberfloor outdoor SL det perfekte produktet.


SL gir enkelt et slitesterkt gulv som kan benyttes i garasjer, på balkonger og uteplasser uten noen form for overflatebehandling. Epoxy maling for alle typer betonggulv. Ett spann på liter (inkl. herder) holder dermed til 20mi. Jeg har sett litt rundt, og det er mange som tilbyr epoxy.


Garasjen er jo forholdsvis ganske ny, så jeg vil jo at dette skal bli både bra og holdbart når jeg først gjør dette. Beskrivelse og egenskaper. Industri- og lagergulv, garasjer, verksteder, kjellergulv, vaskerom. Overflaten må være tørr, ren og støvfri, fri for olje og fett.


Primeren er først og fremst beregnet på støvbinding av betonggulv og vegger, men kan også brukes som primer ved maling på ren betong utendørs, f. Sement-hud på ny stålglattet betong skal fjernes mekanisk eller med syrevask ( saltsyre). Spar penger på støp av eget garasjegulv. Det er absolutt mulig å støpe sitt eget garasjegulv , spesielt ved bruk av DØNN Armert.


Dette sparer tid fordi armeringen er en del av betongen, og du slipper å benytte nettarmering. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse.


Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg