onsdag 26. juni 2019

Klokken i new zealand

Book the Best Flights for Your Next Destination. Search Cheap Flights Easier. Kjapt og lekende lett å booke med.


Været i Aucklan tider for soloppgang og solnedgang, sommerti tidssoner, når Månen står opp og går ned og retningsnummer. Været i Wellington, tider for soloppgang og solnedgang, sommerti tidssoner, når Månen står opp og går ned og. Vintertid starter Søndag d.

Der er sommertid i Auckland. Lokale myndigheter anser angrepet som et terrorangrep. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del af dagen det er! Alle oplysninger i kassen opdateres automatisk, så du altid kan se, hvad klokken er, hvilken dag den er, og hvilken del af dagen det er lige i øjeblikket i Auckland. Wie viel Uhr ist es auf Neuseeland?


Denne er virkelig et blikkfang. New Zealand og hovedstaden er Wellington. Lekker stor veggklokke i sort treverk med lys bakside. Darwish jobbet i en meieribedrift.

Det er ferdig monterte oppheng på baksiden og klokken bruker AA batteri. En australsk høyreekstrem terrorist skal være blant de pågrepne. Personen bak denne volden, er ikke oss.


Skytingen fant sted like etter at fredagsbønnen startet rundt klokken 13. Noor-moskeen i Christchurch. Det var et nøye planlagt angrep, men våre verdier kan ikke bli svekket av dette angrepet.


Politiet fikk melding om hendelsen klokken 16. Rune Skjold under en pressekonferanse lørdag kveld. Da politiet kom til stedet var gjerningspersonen overmannet av publikum.


Det består av Nordøya og Sørøya samt flere mindre øyer. Foreløpig er én mann i 20-årene siktet for drap. Land ble kjøpt av den lokale maoristammen Ngati Whatua og en opprettelsesseremoni fant sted den 18.


Hobson navnga den nye byen til ære for sin venn George Eden, 1st Earl of Auckland. Ifølge Mushtaq ble moskeen sikret for to måneder siden, slik at man ikke lenger kan gå rett inn. Et av medlemmene i moskeen, en mann i 70-årene, overmannet gjerningsmannen. Bildet ble tatt klokken 14.


Omtrent ett minutt senere inntraff katastrofen. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg