torsdag 20. juni 2019

Far min sitt kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Far min sitt kjøkken er sjeldan i rampelyset. Men Dagbladet si nettutgåve har vore på besøk og intervjua oss om det vi steller med her på tunet, som ofte handlar om salting, speking, røyking og graving. Under finn du lenke til artikkelen.


Dette er altså ein slags vakuumpose med små hol, konstruert slik at den slepp fukt ut og trekker seg i hop når kjøttet inni posen krympar.

Sections of this page. Begge stader har det beita store mengder lam. Fine foto frå deltakar Annik. På oppmoding frå fleire oppdaterer vi den med innspel og eigne erfaringar frå nye rundar i røykomnen.


Det skjer oftare enn vi ønskjer at vi må ta i bruk frossen laks eller ørret, eller fersk oppdrettsfisk, fordi villaksen ikkje er å oppdrive. Når far min går oppdrettsfisk, vel han som regel ørret, fordi den er mindre feit i kjøttet enn laksen. Dette er pølse fabrikkvariantane til storprodusentane ikkje kan mål seg med!

Magnhild bruker mest geit, men også sau. Prøvesmakinga tyder på eit litt for salt resultat. I år blir skinkene hoppa. Hønsefrikassé er det eller beste. Har du tenkte å lage ditt eige fenalår i år?


Her kan du lese meir:. I motsetnad til far min og mange andre, er det ikkje tørrsalting, men lakesalting. Sommarmiddagen blir ikkje stort betre. Afsnit på denne side. Han er selv ivrig på kjøkkenet , og brenner for all hjemmelaget mat som kan saltes, røykes og spekes.


Han er ikke i tvil om hvordan du burde tilberede pinnekjøttet for å få best resultat. Tida har gått med til å slakte og partere gris, lage spekeskinke, speke svinenakke, lage. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Allerede som liten fikk hun vite mye om mat av sin far , som var hotellsjef og som elsket å arbeide på kjøkkenet.


I denne boken viderebringer hun den franske matarven fra sin far og presenterer noen av de klassiske, franske rettene som ble laget med kjærlighet på hennes fars kjøkken.

At kjøkkenet til Drillestad er noe mer enn et rom for matlaging, skjønner man når hun forteller om det hun liker aller best med kjøkkenet sitt. Svaret er nemlig: – Jeg elsker å sitte i min flagline chair og lese bok. Saftig og nyfiska ørret bakt på svak varme i steikeomnen, servert med nykål og syrleg smørsaus, er sommermat så god som nokon. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering.


Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. I og med at kjøkkenet er et så viktig rom i hjemmet, drømmer mange om å få lage sitt eget kjøkken tilpasset akkurat sine egne behov og i den stilen man foretrekker selv. Enten du ønsker et moderne kjøkken , et kjøkken med landing stil eller et klassisk kjøkken , har du et bredt utvalg å velge mellom på IKEA. Den miljøvennlige LED-belysningen har gjort sitt inntog i kjøkkenet og fins i flere varianter. Den gir lavere energiforbruk og klarere lys.


Dette er jo eit typisk have it all- kjøkken , Lars! Det elektroniske kjøkkenet. Det neste er vel at du startar som interiørbloggar! Med eit så lekkert kjøkken kunne du godt ha gjort det! God helg til deg og alle som får dele den med deg!


Bruk heller noen kroner ekstra på å få det som du ønsker, for det er ikke gøy å ikke trives med sitt nye kjøkken. Vær heller ikke for beskjeden med plassen, sørg for at dere får plass til alt dere har lyst til å gjøre på kjøkkenet. Og har kjøkkenet ditt mange skjeve vinkler, ujevne gulv, synlige rør eller andre utfordringer som kan gjøre monteringen vanskelig, er det en god investering å la de erfarne montørene våre løse oppgaven. Kan jeg komplettere mitt eksisterende kjøkken ? Våre forhandlere hjelper deg med alt som det er mulig å bestille til nettopp ditt kjøkken. Du finner våre forhandlere her.


Hvordan rengjør og vedlikeholder jeg kjøkkenet mitt? Rengjørings- eller vedlikeholdsmetoden varierer avhengig av hvilket produkt og hvilket materiale du har. Med et tegneprogram blir det lettere enn noensinne å skape det kjøkkenet du alltid har ønsket deg. Tegneprogrammet lar deg måle opp, plassere, flytte på og endre kjøkkenet ditt akkurat slik du ønsker. Du kan også tilpasse farger og stil, slik at sluttresultatet blir slik du hadde sett for deg.


Nytt og forbedret tegneverktøy kommer snart! This domain is estimated value of $ 8. While no active threats were reported recently by users, farminsittkjokken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg