fredag 28. juni 2019

Kay bojesen bjørn

Kay bojesen bjørn

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Kay Bojesen - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Finn laveste nettpris her. Rekken av fantasifulle trefigurer er lang og har en helt spesiell appell til både barn og voksne. Til dåp, fødselsdag, jubileum eller bryllup.


Alltid gratis frakt og levering innen 2–virkedager. Samlingen av fantasifulle trefigurer er stor, og facinerer både barn og voksne. Den er kjent verden over, og er en god følgesvenn for både store og små.


Med sitt godmodige utseende, og behagelige vesen, blir den håndlagede bjørnen en skatt man vil ha med seg i generasjoner. Pandabjørnen er i malet bøg. Inspirationen fik han fra Zoologisk Have, hvor den lille Bjørn Ursula, blev passet af inspektøren for Zoologisk Have, og hans kone, i deres eget hjem.


Opptjen i form av bonuspoeng på alle dine kjøp. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer. Bör inte placeras i direkt solljus. Levering op til hverdage.


Kay bojesen bjørn

Bjørnen er laget av ubehandlet eik og lønn, noe som gir et tidløst og robust utseende som du ikke er lei av. Trefiguren er i middels størrelse, med en høyde på centimeter. Denne krabaten har en stor appell hos både voksne og barn. Laget av eik og lønn.


Fremstår med en smuk mørk patina. Oscar (kunstmaler), Aage (børnelæge), Kay og Thyra (gifter sig med en arkitekt). København på Gentofte Amtssygehus. Produktinfo Til toppen Produktinfo Produktinfo Bjørn.


Kay bojesen bjørn

Fri fragt på ordrer over 25- Hurtig levering (2-hverdage) Byt julegaverne frem til 31. En klassiker fra en af dansk designs absolutte spydspidser. Det er ikke en bjørn helt uden evner.


Gave til voksen og barn. Han kunne gi liv til tre, og ble verdensberømt gjennom sine tredyr med sjel, humor og glimt i øyet. Nu udgives bjørnen i en helt ny udgave - i mellemstørrelse. Han så seg selv som håndverker, ikke designer.


Objektene skulle ikke tegnes – de skulle formes, bearbeides og fremfor alt fungere. Bojesen visste veldig godt at bruksobjekt kom av behov, ikke estetikk. Den lille nysgerrige, venlige bj¹rn med de åbne arme har en helt særlig appel til både b¹rn og voksne.


Bj¹rnen er en kær ven, der flytter med dig gennem hele livet - lige fra leget¹j på b¹rneværelset til designikon i din egen bolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg