tirsdag 11. juni 2019

Kjøkken trend

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Sjekk ut Kjøkken Trend. Trend er en moderne serie hvor personlighet og trender står i senter. Velg en farge som gjenspeiler deg og din stil, eller skap dybde og en spennende effekt med forskjellige nyanser av grå.


Trend finnes alltid i kulører og utvalget blir oppdatert hvert år, for å alltid være aktuell med nye tendenser i interiørverdenen. Dagens interiørstil skal være personlig, og alle rom skal bære preg av eiernes egen stil. På kjøkkenet er det fritt frem å leke med farger, tapeter og detaljer som gjør rommet perfekt for akkurat deg og din familie. Trend Hvit Eik er et enkel kjøkken der klassisk design forenes med eiketre av høy kvalitet.


Natur er en viktig trend , og på kjøkkenet sees det blant annet på materialvalget. En kombinasjon av synlig treverk og malte flater er veldig i tiden. Flere velger derfor for eksempel malte overskap sammen med synlig treverk på underskap. AUBOs sorte Trend Skagerak kjøkken er til de, som tør å gå nye individuelle veier og slå til med flere farger i husets mest personlige rom.


Kjøkken trend

Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Kjøkken -allrommet byr på enda mer samvær, for selv om maten naturligvis skal tilberedes, kan man samtidig se på TV, hjelpe barna med leksene eller bare ha en naturlig samtale gående. Samtidig opplever mange også at barna i høyere grad blir inndratt i de daglige kjøkkenrutinene, fordi rommene ikke er så oppdelte som før.


Kvänums nye kjøkken kommer i en fantastisk blåfarge som vi virkelig elsker – dette er nordisk på sitt beste! Fargen heter Hav og frontene er håndmalte, så hvis du er dyktig med rull og pensel, er dette en trend du kan kaste deg på uten å måtte skifte ut hele kjøkkenet. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Kjøkken trend

Det sies at kjøkkenet er husets hjerte, og aldri har vel den uttalelsen vært mer riktig enn nå. Når folk skal bygge sitt nye kjøkken , legger de vekt. Våre kjøkkendesigner finnes i mange forskjellige standardmål som gjør det mulig å sette sammen designet slik at det passer de aller fleste kjøkken. Skulle du likevel ha bruk for et spesialmål, kan det alltid ordnes mot betaling.


Avtal et uforpliktende møte og hør hvordan vi kan designe ditt nye kvalitetskjøkken sammen. Nå er det flere kjøkkenprodusenter som tilbyr valgfrie farger. Og du trenger ikke bytte hele kjøkkenet. Tilbehør og tekstiler med farge bringer deg langt på vei mot et trendy kjøkken. En nøytral koketopp som, BORA benkeventilator, er en sikker vinner på et fargerikt kjøkken.


Kjøkken trend

Moderne, massive eikefronter med speilprofil gir en tradisjonell undertone. Skal man leke med farger, kan man like godt gjøre det skikkelig. Som i denne nye varianten av Trend Skagerak som fås i tolv forskjellige farger, og som her vises i sort utgave. Mer elegant blir det neppe.


Dette er et kjøkken for de som liker klassikere, og som vil prøve noe annet enn hvitt. SigdalTrend er et utvalg av kjøkken og kjøkkendetaljer satt sammen av oss i Sigdal. Her finner du tidsriktige kjøkken , detaljer, materialer og farger: alt som er i vinden akkurat nå og som vi ser øker i popularitet og etterspørsel både i Norge og internasjonalt. Trend eik har heltrerammer og finert speil som er med på å gi en tradisjonell undertone.


Kjøkken og bad Kjøkken og bad Kjøkken og bad Avløp og ventilasjon Bad- og våtromsplater Dusjutstyr Kjøkkenpanel. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Her finner du kjøkken -artikler slik som kopper, tallerkner, bordbrikker, servietter, feiekoster o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg