mandag 8. januar 2018

Gamle spisestuer

La deg inspirere av våre spisestuer i ulike design. Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Gå til søk Gå til resultat. Det var her eventyret vårt startet.


Men selv gamle stuer trenger tidvis en liten fornying. Sjelen og atmosfæren var dog noe av det viktigste vi ville bevare.

Så med slipemaskin, malepensel og nøye møblering, fant vi den atmosfæren vi ønsket. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. MASSIV ASK: Både det m lange bordet i svartbeiset ask og benker er håndlaget av Brubakken Home i Hvittingfoss. Uanset om du har en seperat spisestue eller et køkkenalrum, der skal indrettes i den franske landstil - så finder du masser af idéer og inspiration i vores udvalg af gamle romantiske hvide møbler og lækkert interiør, der skaber en god og hyggelig stemning, når de gode måltider skal indtages med venner og familie.


Vi har et stort utvalg av produkter til spisestuen, som spisestuer , spisebor spisestoler, vitrineskap og skjenker i mange forskjellige stilarter. Til det moderne hjemmet tilbyr vi flere forskjellige møbelserier. De kjennetegnes av et slankt design, som gir et minimalistisk inntrykk.


Stolene var gamle og hadde slitte trekk.

Bordet er rundt med ileggsplate. Deretter ble stolene grunnet med et strøk heftegrunning. Så ble de malt: Trude malte stolene i fargen Natural Peace fra Nordsjøs favoritter. Så skulle stolene få nye trekk! Forberedelser ved restaurering av gamle møbler 30.


Du har sikkert et møbel eller gjenstand du gjerne skulle ha pusset opp. Hvordan restaureres slitte, men kjære gjenstander? Hvilke produkter bør velges? Her vil vi stegvis vise hvordan du setter i stand et gammelt møbel.


Stort utvalg av flotte spisestuer og spisestuemøbler av god kvalitet. Spiseplassen Spisestue finner man gjerne i hjem hvor man ønsker ekstra trivelige måltider. Vi fornyer våre gamle spisestuer.


De gamle spisestuene har fått en liten ansiktsløft. Sanner Hotell Kommentarer. Spisestuestoler Spisestuestoler skal være komfortable, solide og pene å se på. A-Møbler tilbyr et godt utvalg kvalitetsstoler i ulike design, materialer og farger.


Oslo har mange butikker med antikviteter, brukt og vintage. Det er miljøvennlig å handle brukt, og du kan få noe ikke alle andre har!

Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like. Et spisebord samler familie og venner rundt gode opplevelser. Hva med et plasseffektivt rundt spisebor eller et uttrekkbart spisebord til middagsselskapet.


Om du skal ha ett glass, eller glass til personer så er det mest sannsynlig du finner riktig glass hos oss. Vi har store utvalg av både nye og gamle glass. Butikkhyllene er fylt opp av alt du kan tenke deg av glass og porselen. Men det finnes også de som kommer med gamle , nedarvede familieklenodier.


Noen møbler er fra vår nære forti mens andre kan være 3–4år gamle. Noe av det vi får inn, har normale slitasjeskader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg