mandag 22. januar 2018

Grillpanne støpejern

Grillpanne av støpejern - bestill online her - års garanti - fri frakt! Ideell for tilberedning av burgere eller steker, kylling, sprø grønnsaker og mer. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Le Creusets kvadratiske grillpanne i støpejern har en innvendig sort emalje som er spesielt fremstilt til matlaging som krever høye overflatetemperaturer. Pannens kvadratiske form gir størst mulig stekeflate, og det integrerte håndtaket gjør det enkelt og sikkert å håndtere pannen.


Grillpanne støpejern

JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Støpejern , tre, stål og innbrent olje. Naturlig, enkel, robust og fungerer på alle varmekilder. Alle stekepannene er laget for å holde i mange år, fra generasjon til generasjon, og har en naturlig slipp-overflate som blir bedre ved bruk.


Et enkelt, men likevel krevende håndverk. Ved å sjekke temperaturen under oppvarmingen med vårt beste digitale IR termometer har du 1 kontroll på steking av kjøtt i Pizzaboks pizzaovnen. Riktig bruk og vask av grillpanner i støpejern.


Grillpanne støpejern

Når du skal bruke en grillpanne i en vedfyrt pizzaovn er det veldig viktig å huske å kjøpe grillhansker som er laget av varme sikret materiale. Ettersom du jobber med ekstrem varme i en vedfyrt pizzaovn så er det veldig enkelt å brenne deg. Kjøp dine varme sikrede hansker her.


Le Creuset pannene i støpejern kommer i en rekke av de velkjente Le Creuset fargene som rø orange, karibisk blå samt i sort. Stekepannene kommer med trehåndtak eller støpejernshåndtak. På jakt etter ny stekepanne, wokpanne, traktørpanne eller grillpanne ? Vi har et stort utvalg av stekepanner til ethvert behov fra kjente merkvarer. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Denne grillpannen er designet for å passe perfekt til grillene Regal og Imperial.


Grillpanne støpejern

Pannen er laget av kraftig støpejern med en glatt side og en rillet side slik at du kan utvide grillmenyen. Dimensjoner: 1x 11. Se tester av Fiskars, Tefal, Le Creuset og OBH Nordica mfl.


Grillpannen er svart, matt og porselensemaljert som gjør rengjøringen lettere. Sammenlign pris på grillpanne. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker.


Grillpanne støpejern

Med støpejern kan du bruke høye temperaturer. Holder lenge på varmen. Fiskars Brasserie er en støpejernspanne av svært høy kvalitet. Solid stekepanne i støpejern ! Den kan brukes på alle platetopper (også induksjonstopper), tåler ovnstemperaturer på opptil 2°C (trehåndtaket bør tas av), tåler metallredskap og har svært høy varmekapasitet.


Det viktigste er at panna holder seg bra, at maten ikke brenner seg fast, og at den fordeler varmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg