fredag 26. januar 2018

Alpina langrennsko

Alpina langrennsko

Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Her kan du gjøre årets kupp! Stort utvalg og rask levering! Bestille på Bergfreunde. Trygt og sikkert hos Urverket.


I år har vi en rekke nyheter, og vi har nå implementert 4dry- membran i tre av våre produktlinjer. Trenger du nye skisko? Det viktigste når du velger skisko, er at den passer DIN fot. Toppmodellene er lettest i vekt, har den tetteste passformen og dermed best følelse i frasparket.


For den som prioriterer varmen, kan de nest beste modellene ofte være vel så gode, men de blir mindre kontante enn toppmodellene. Se utvalget på braasport. Alpinstøvler og skisko med overlegen kvalitet hos Fjellsport.


Alpina langrennsko

Lettere og svært presise. Svært komfortabel sko med god ankelstøtte og såle som isolerer godt mot underlaget. Flate lisser for god tilpasning. Hælkappe i plast for god stabilitet. Thinsulate isolasjon holder godt på varme og gjør skoen vannbestandig.


For mer informasjon, ta da en titt på vår: Guide for kjøp av riktige langrennsko. Gode skistøvler er avgjørende enten du skal på søndagstur i marka eller gå et skiløp. En super skisko for barn og unge som liker å være ute - både med og uten ski på beina! Fin skisko for både skilek og tur. Du bør velge disse skiskoene fordi de er.


Alpina langrennsko

Med meget god ankelstøtte med powerstropp for riktig kraftoverføring og skikontroll, er dette skøytestøvelen for aktive juniorer. Langrennsko Enten du går i preparerte løyper eller legger ut på en krevende tur i ekstreme forhol er du avhengig av utstyret ditt for en hyggelig og minneverdig tur. Dette gir god kontroll på skiene.


Alfas kvalitetsstøvler er varme, tørre og behagelige over ti så du får en god utendørsopplevelse, uansett hvilke forhold du møter i løypa, inne i de dype fjellene eller til og med på arktisk is. Prøv FINN levert, fra kr 75. Høyere innesko slik at den sitter godt rundt foten.


Sitter tight rundt foten for de som kjenner de vanlige ECL-kvalitetene. Klassisksko finner du hos Milsluker`n Sport AS. Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp.


Vi har et stort utvalg av Klassisksko og andre produkter i. Alpina langrennsko til barn, str 31.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg