mandag 22. januar 2018

Gjøco oljebeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Trenger godt inn i treverket, og gir effektiv impregnering samtidig som den danner en værbestandig film. Tørker fort og gir en transparent overflate. Anvendes på nytt eller tidligere beiset treverk.


Gjøco oljebeis

Kan også benyttes på trykkimpregnert materiale. Begge finnes i baser som kan brekkes til ønsket farge. Vær oppmerksom på at sluttfargen vil påvirkes av fargen på underlaget. Vi anbefaler at det grunnes med Oljegrunning klart ved bruk av beis til toppstrøk. GJØCO OLJEBEIS TEKNISKE DATA Dato, revidert: 13.


Oljebeisen trenger godt inn i treverket og gir en effektiv impregnering, samtidig som den danner en værbestandig film. Silkematt interiørmaling til vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss og betong i tørre rom. Luktsvak og slitesterk med suveren vaskbarhet. Enkel å male med og gir et vakkert sluttresultat.


Gjøco oljebeis

TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som fremhever treets egen skjønnhet. Tenk helhetlig og bruk fargevalget aktivt for å skape den stilen og atmosfæren du ønsker.


Jotun - Trebitt Oljebeis L. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Gjøco - Herregård Terrassebeis 9L. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Kan blandes i flere farger. Til bruk på både nytt og gammelt treverk.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Vegg, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Forbehandling med grunning er ikke nødvendig.


Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning. Inneholder film-konserverende middel mot svertesopp og alger. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning.


Gir ingen fiberreisning. Får på langt nær samme gløden på terrassen ved bruk av gjøco. Utseende etter en halv sesong er også labert. Kan ikke tenke meg at beisen holder bedre kvalitet.


På utkikk etter oljebeis?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg