tirsdag 26. september 2017

Fargerike kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader.


Vær modig, bruk farger!

Hvis du i tillegg bestemmer deg for å blande fargen selv, får du garantert et kjøkken som skiller seg ut i mengden. Eieren av dette Boform- kjøkkenet fikk mulighet til å blande sin egen blåfarge, og endte med denne koboltblå varianten. Med vår kompetanse innen farge, tapet, gulv, interiør og solskjerming, kan vi hjelpe deg med å skape ditt hjem til akkurat den oasen du selv ønsker. Spennende, ikke sant? Med et kjøkken fra Epoq er mulighetene tilnærmet uendelige: Enten du ønsker deg moderne eller tradisjonelt kjøkken , sort eller et fargerikt kjøkken - bare fantasien setter grenser.


Her finner du inspirasjonen du trenger. Hvite kjøkken har på blitt en slags standard de siste årene, og det har vært liten tvil om hvilken farge man skal velge. Nå, etter år, har det hvite kjøkkenet nådd sin peak, og er i ferd med å begynne sin ferd nedover trendbarometeret.


At ditt hvite kjøkken er umoderne til neste år?

Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Tapet er umåtelig populært blant våre kunder, og det er derfor viktig for oss å til enhver tid ha det beste og bredeste utvalget.


Her får du en liten smakebit på hva du kan forvente deg av utvalg i våre butikker. HTH er godt synlig med 3kvm stand i hall B. Fargerike interiør har Nord-Norges størte utvalg av tapet. Vi har vært bevisste på plasseringen, folk legger merke til oss når de kommer inn, sier Espen Karslen. En fargerik veggdesign gjør et nydelig, fargerikt kjøkken.


Veggdekorasjoner eller veggmalerier bidrar mye til å forbedre veggene. Selv innredet i forskjellige farger, bidrar vegger til en fargerik kjøkkeninnredning. Accent vegger imponere utsikten og forby kjedsomhet fra kjøkkenet. Tilbehør kan også gjøre kjøkkenet fint og fargerikt.


Som toåring så jeg mor bake brød. Jeg fikk lov til å boltre meg fritt og lagde en deig som vi fikk satt inn i ovnen. Brødet ble hardt, kanskje ikke helt spiselig, men fra da av var jeg hekta.


Siden da har ting ballet seg på. Mat er familieverdier For Koubang er mat mye mer enn det å vise seg frem.

Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Kjøkkenet har blitt mitt yndlingssted. Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet.


Tapet for våtrom og kjøkken Hos Interiorkupp. I vårt sortiment av baderom- og kjøkken tapet finner du et stort utvalg med forskjellige mønstre og farger. Du vil garantert finne noe du er på utkikk etter. Vi blir om ikke annet svært overrasket om du ikke skulle finne noe interessant. Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen.


Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen. Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg