mandag 11. september 2017

Innrede lite soverom

Innrede lite soverom

Om man har et lite soverom kan man like gjerne akseptere at det er lite og gjøre det koselig, ikke male alt hvitt og håpe at det vil virke kjempestort, for det er ikke tilfelle. Kalkmaling har en fin effekt og gir dybde til et rom, den kan gi litt ”sky-effekt” noe som passer til et soverom om man ønsker seg en himmel, foreslår Klungsøyr. Men hva gjør du om soverommet ditt er litt for lite til å få deg luksusfølelsen du er på jakt etter? Vi har her samlet noen tips til hvordan du praktisk kan innrede soverommet ditt.


Om du har et lite soverom passer det best med en minimalistisk stil som i stor grad handler om å utnytte den plassen man har. Hvordan innrede et lite soverom på en praktisk måte. Plassen under sengen er for eksempel perfekt til oppbevaring av esker, gjerne med hjul.


Velg ett møbel eller én gjenstand som fokuspunkt i et lite rom. Slik skaper du blikkfang i interiøret. Plasserer du et speil som reflekterer et vindu på andre siden av rommet, vil det straks få rommet til å virke større.


For å gjøre den enda mer funksjonell, plasserte hun to ekstra stikkontakter nedi boksen. I lokket som kan tas av, boret hun et lite hull til å dra ledningene gjennom. Dermed kan hun ha både nattbordslampen og mobilladeren ved sengen.


Selv om det er lite , synes Kristin det minste soverommet er det flotteste rommet. Og ha alltid et lite teppe foran sengen, det er så mye vennligere mot føttene om morgenen! Her har vi samlet et utvalg av noen av de fineste soverommene vi har besøkt. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


Innrede lite soverom

Tips: Hvis det er lite veggplass, kan du feste en stor oppslagstavle til døren. Det er både dekorativt og praktisk! FUNKSJONELT: På veggen ved siden av døren er det plass til et vegghengt skrivebord.


Krakken er fra Jysk, og den bruker også Konrad når han skal opp i sengen sin. Etter min mening trenger derfor et rom ikke være stort for å være fint. Her får du mine beste tips til små soveroFoto: Franciska Munck-Johansen. La sengen spille hovedrollen.


Selv om rommet er lite , trenger ikke sengen være beskjeden. Heng gjerne opp en flott sengehimmel og lag eller kjøp en flott sengegavel. Hotellene har hatt et bevisst forhold til dette med å kombinere soverom med oppholdsrom i mange år, og har blitt veldig gode på det.


Derfor er det ikke unaturlig at vi henter inspirasjon fra hotellrommene når vi skal innrede soverom i hjemmet, sier Ramsøskar, som selv har innredet en rekke hoteller i tillegg til private hjem. Lite bord til liten plass. Avlastningsbordet er fleksibelt med hjul som kan tas av og på ut fra hvordan du ønsker å bruke det.


Sett flere sammen som en hylleseksjon langs en vegg eller la det stå solo på kjøkkenet. Innrede Soverom - lite soverom er en bris. Selly Home møbler tilgjengelig.


Hvis du er på jakt etter profesjonelt rå ta kontakt med oss i chatten og finn den perfekte løsningen for ditt hjem med smarte l øsninger for små soverom levert av våre interiørkonsulenter. Dette stemmer ikke helt. Når du dekorerer, trenger små interiører mer oppmerksomhet enn store.


Innrede lite soverom

Alt må være gjennomtenkt og praktisk. Den første tingen å gjøre er å stille inn fargene. Hvilke farger på soverommet, som er lite ? Aldri hørt av smart levende trend? Kanskje det kan være anvendt bringe a artisitc kjøkken i huset.


Du vil mening mer avslappet uten tror kan ser ut til å være rotete. Les videre og å få noen gode råd til hvordan du kan innrede multifunksjonelle rom i forskjellige stiler. Du får også se hvilke produkter vår interiørstylist anbefaler til de forskjellige kombinasjonene. I leiligheten vi nå bur i har vi to soverom som er 2xmeter, dvs.


Innrede lite soverom

Så har vi kjøpt ei seng til og mekka saman ei sjølvkomponert køyseng (som dermed er ekstra liten i forhold til andre køysenger). Med fototapet og maling kan du innrede rommet akkurat slik du vil ha det. Velg blant ferdige motiver fra produsentenes egne bilder, fargekart og kolleksjoner, eller bruk et av dine favorittbilder til tapet eller mal med uventede sjablonger. Mulighetene for tenåringen er uendelige. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


For å oppnå dette bør du holde deg unna å sette for mange store møbler i rommet og unngå rot. Et rent rom alltid ser større.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg