torsdag 28. september 2017

Male kjøkkeninnredning

Vask kjøkkenskapene utvendig. Rengjør dørene godt med husvask, forvask eller noe lignende slik at matrester og fett fjernes. La deretter dørene tørke. For å bedre heften bør dørene slipes lett.


Male kjøkkeninnredning

Korning 1er godt egnet. Avstøv deretter med en tørr mikrofiberklut. Hvordan male kjøkkeninnredning Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av kjøkkeninnredningen. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun.


Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken, som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad! Med riktig maling, fine fargenyanser og et par nye knotter kan du få en helt ny kjøkkeninnredning uten å blakke deg helt.


I utgangspunktet kan alle overflater males , men ikke alle er like egnet for maling, forklarer Heidi S. Jeg skal male kjøkkeninnredning da den var veldig slitt. Skal du male på kjøkkenet, er det viktig å tenke at du skal leve med valget ditt en stund. Alt tar ti men det er viktig å gjøre et godt grunnarbei understreker Owren.


Hun legger til at kjøkkenet er et sted med mye fett. Og at du derfor må vaske og skylle skapdørene skikkelig før du går i gang med resten av malearbeidet. Mal minst to strøk med Nordsjö Ambiance Superfinish i valgte farge.


Malingen har ekstremt god utflyt og ripebestandighet, og den passer derfor perfekt når du skal male i og på skapdører, siden den gir en veldig hard overflate og en perfekt finish. Forandring fryder, men det er ikke sikkert du trenger å gå drastisk til verks, selv om du ønsker ny kjøkkeninnredning. Er selve kjøkkenet greit og velfungerende, kan mye gjøres med et par strøk maling. Det er ikke vanskelig, men det er viktig å være nøyaktig.


Her viser vi hvordan. Ikke klar for å male ? Når skapdører med profilering skal males , lønner det seg å begynne innerst på speilet. Om man begynner på ramtreet rundt, er det lettere å komme innpå der man allerede har malt etterpå. En hensiktsmessig rekkefølge er først speil, deretter kanter og til slutt ramtre.


En kjøkkeninnredning er husets kanskje mest brukte møbel, og har etterhvert også blitt hjemmets mest eksponerte møbel. Av den grunn er det mange som er redde for at en eventuell oppussing av kjøkkeninnredningen skal ende totalt mislykket. Vi elsker å male kjøkkeninnredninger med Nordic Chic Kalkmaling. En boks a 750ml holder til ca 6-kvm pr strøk.


Du kan også spe den ut med litt vann. Dersom du skal male kjøkken er det noen ting som er viktig å tenke på. Om du går svart kjøkkeninnredning på en hel vegg, er det fint å bryte opp med for eksempel en hylle til kokebøker. Vi har derfor skrevet ned noen tips. Hvitevarer i stål gir også et lite avbrekk i den svarte veggen, slik at den virker mindre massiv.


Male kjøkkeninnredning

LES OGSÅ: steg til et mer personlig kjøkken. Denne kan friskes opp med enten olje eller beis, eller du kan velge å gi denne treplaten farge med maling, forklarer Sørli. Rett og slett male baksiden av en skapdør for å se. Jeg og min mann har akkurat kjøpt hus.


Har planer om å male kjøkkenskapene, istedet for å sette inn nytt kjøkken nå med en gang. Male benkeplate i tre. Kjøkkeninnredningen er i eik, fra midten av 80-tallet. Noen som har erfaring med å male eikemøbler?


Vet at folk har malt både seksjoner og andremøbler hvite, men vet ikke hvilket treverk det har vært. Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge, men fikk aldri bestemt meg for hvilken. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg