tirsdag 26. september 2017

Frostet glassdør

Finn frostet glassdør nå på Kensaq. Ved å installere glassdører mellom rommene kan du slippe lyset inn igjennom uten å gå på kompromiss med andre faktorer som varme, ro eller fred. Bruk frostet eller matt glass. Frostet eller matt glass gir deg god avskjerming og høyt innslipp av lys og overflaten er jevn og holdbar og kan bearbeides.


Frostet glass h ar meget lav refleksjon og egner seg bra både ute og inne.

Glassdør i frostet og herdet glass. Passer sammen med våre skyvedørsbeslag for glassdører. Viktig: Frostet folie gir beskyttelse mot innsyn både dag og natt. Når det er lys på et rom om natten så kan man se antydning til personer og innredningen fra utsiden. Totalt beskyttelse mot innsyn kan man dessverre ikke oppnå, verken med frostet folie eller frostet glass.


Frostet Folie til Vindu (Selvklebende) Sandblåst look til vinduet brukes ofte til å blende vinduer og lignende av hvor du ikke vil at folk skal se inn, men vil fortsatt ha lys inn. Kvaliteten av folien er den samme, men pga.

Vi tilbyr alt av tilskåret glass, speil, stål og aluminium. Ved et enkelt trykk på en knapp. Dusjløsninger til ditt bad - Stort utvalg i dusjvegger og nisjer. Vi kan tilby mange spennende løsninger innen dusjløsninger, så det er mulig å skape sin helt.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Det være seg i vinduer, glassvegger, glassdører m. Her har vi montert en glassvegg i frostet utførelse.


Ble en lekker løsning! Whiteboard i glass MagVision, magnetisk. Finnes i flere størrelser og farger. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Dusjvegger kan vi levere i mange ulike størrelser og utførelser.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Hos MAXBO finner du innerdører i mange ulike utforminger, størrelser og farger. Kjøp på nett eller i butikk.

Bytt ut den gamle dusjdøren med en lekker dør i glass. Glass er et materiale som egner seg veldig godt på badet. Glass på badet er funksjonelt, enkelt å vedlikeholde, slipper inn godt med lys, gir god romfølelse ved små bad og kan spesialtilpasses og skreddersys etter mål.


Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg