tirsdag 12. september 2017

Fuktstyrt avtrekksvifte

Vi fører alt av avtrekksvifter. For privat- og proffkunder. Bestill den i dag fra Eldirekte. Lynrask levering og god service.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Alle priser i NOK inklusive merverdiavgift og offentlige avgifter. Viften styres av både fuktsensor og timer. Fuktføleren starter viften ved innstilt fuktnivå.


Timer styrer ettergangstiden etter at fukt er ventilert ut. Timer starter også viften når bryter slås på, og hvor lenge viften går etter at bryter er slått av, uavhengig av fuktnivå. Med en baderomsvifte fra f. Baderomsvifter og kulderasspjeld.


Pax eller Flexit holder du fuktnivået i badet på et passe nivå. Avtrekksvifter til bruk i boliger. Fraluftsviften Pax Passad 3 med kaldrasspjel er først og fremst beregnet for bruk som punktforsterkning for ventilasjon i boliger med annet tilgjengelig system.


Viftene har stor kapasitet og gir god avtrekk fra kjøkken, våtrom og toaletter. Den går en viss tid på laveste stille bare man går inn på badet. Jeg finner det max irriterende og vurderer seriøst å be baderomsfirmaet bytte den ut med en annen som kan styres manuelt på en eller annen måte i tillegg til evt fuktstyring.


Fuktstyrt avtrekksvifte

Stillegående avtrekksvifte som tåler kontinuerlig drift. Elegant og smalt frontpanel. Stuss for rørtilkobling (Ø1mm). For vegg- eller takmontering.


Forhindrer at kald luft trenger inn når viften er avslått. Innkjøpsprisen på noen av disse er jo det samme som en fuktstyrt PAX-vifte, og i stedet for å dumpe masse varm luft ut, slik at en må tilføre mer varme, så blåser kompressorvariantene luften ut igjen i samme rom, og man mister dermed ikke varmen. Så spørsmålet er da hva som vil lønne seg.


Hos Fresh hittar du fläktar för alla behov i din bostad. Utöver kanal- och badrumsfläktar för frånluft, finns också fläktsystem för värmeflyttning. Velger du Pax 2får du som anbefalt en vifte som slår seg på når rommet er fuktig, og som stopper igjen når det er tørt. Har du kanalstrekk uten naturlig avtrekk, finnes Pax 23 en fukt- og tidsstyrt avtrekksvifte. Pax har også vifter som er turtallstyrt i tillegg til fuktstyrt.


Har bare positive ting å si om den. Jeg har fresh intellivent som er fuktstyrt og programmerbar. Har ikke trengt å endre standard oppsettet en gang. Skal ha opp en til på det nye vaskerommet i kjelleren nå.


I motsetning til pax så er intellivent tynn og utenpåliggende. Den er bærbar, lett å håndtere og perfekt for midlertidige arbeider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg