fredag 15. september 2017

Glassvegg

Utmerket til lokaler og møterom. Kan leveres med enkel eller dobbelt dør. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Get grohe rainshower.


Modulvegger er en ledende aktør innenfor systeminnredninger i Norge.

CreoNordic GLASSVEGG ER. CN Glass Wall består av slanke aluminiumsprofiler med integrerte gummipakninger og er beregnet for store glasspaneler med vertikale limte fuger. Våre nettsider er stedet for deg som beskriver eller kjøper inn glassvegg er, systemhimlinger, foldevegger etc. Glassvegger består av glassfelt – tett felt– dørfelt – skyvedørfelt.


Her skal du kunne hente den informasjonen du trenger. Det er blitt veldig populært mellom bad og soverom i privatboliger, men også mellom kjøkken og stue. Noen ideer er så bra at de snart fyller år.

Systemveggen er en slik. Dusjvegger kan vi levere i mange ulike størrelser og utførelser. Er du ute etter å spare plass, eller frigjøre mer plass, er innfellbare dusjdører eller dusjhjørne en god løsning.


Til gjengjeld vil det gi bedre plass innvendig. Har du en nisje eller en glassvegg er nisje- eller en fast dør et godt valg. En glassvegg gir møbelfølelse og en spennende arkitektur Glassveggen leveres i ulike materialer og overflater, tilpasset ulike takhøyder. Bergen Bygginnredning har lang tradisjon for å løse spesielle oppdrag for mange ulike type kunder og vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder på våre KOLLEGA glassvegger.


Hatteprofil er ett komplett systemvegg og glassvegg konsept. Profilene leveres natureloksert eller hvitlakkerte som standard. Andre farger kan fås mot et tillegg i pris. Veggprofilene i Aqua dusj-systemet kan også brukes for innglassing i enkelte.


Bedriftslokaler og kontorer har ofte helt forskjellige bruksområder og tekniske krav enn stuen din hjemme. Men det betyr ikke at boligen din ikke kan dra nytte av en glassvegg eller to! Leiligheter er ofte små, eller har dårlige planløsninger, og glassvegger kan være med på å åpne opp, og gi en helt annen opplevelse av rommet. Dette var egentlig litt av et styr, men håper det var verdt det.


Designer Jon ville ha en industriell glassvegg , bestående ruter rammet inn i metall.

Vindusrutene fikk vi tak i fra en gammel fabrikk. Rustne jerngreier med skitne ruter, men du verden så fine de ble etter at de ble pusset opp! Velkommen til BeslagGrossisten AS. Vi er importør av glassbeslag.


Typiske produkter er dusjhengsler, glassskyvedører, bolter for innfesting av glass og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg