torsdag 7. september 2017

Luxaflex solskjerming

Solskjerming til bilvindu. For den optimale opplevelsen godta cookie plassering. Les mer om vår cookie politikk.


Vi tilbyr dessuten et stort antall tekniske vev fra Verosol samt et unikt utvalg fra Svensson Markspelle. Det naturlige treverket er elegant og flott å se på, samtidig som det byr på et hint av natur.

Ekstra luksuriøs blir den om du velger foret gardin som gir tyngde og substans til helhetsinntrykket. Med flotte farger og unike design å velge mellom er du sikker på å finne noe som passer hjemmet ditt. Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.


Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Norges største på solskjerming. Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt.

Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Vi har stort utvalgt av solskjerming hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Ett skjema-flere tilbud fra lev. Gardinen med flest modeller, noe som gjør at dette er produktet med mest variasjon og som man kan få til de aller fleste vindustyper. Man kan skjerme av ovenfra og ne nedenfra og opp, både ned og opp eller horisontalt. Hvis du ønsker det så kommer vi hjem til deg og tar mål. Her har dere en liten sniktitt på en helt ny lamellkolleksjon.


Vi kan og tilby gode og brukervennlige løsninger på motorisering. Her får du rullegardiner, lameller, plisségardiner, persienner og duette gardiner. Plisségardiner er en elegant solskjerming som kan passe til alle rom. Med sitt myke og stilrene uttrykk, er de et godt alternativ til persienner og rullgardiner i dagens interiørtrender.


De er fleksible, moderne, og finnes i flere ulike utførelser og farger. Luxaflex er verdensledende innen måltilpasset solskjerming. Grorud persienner er i dag en spesialforretning for innvendig solskjerming fra Luxaflex.

Et besøk hos oss skal være både inspirerende og opplysende. Ikke ta solskjerming for gitt – med riktige løsninger øker hjemmetrivselen, samtidig som du sparer unødvendig bruk av energi. Gjør det enkelt, og ta turen til Norsol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg