mandag 4. september 2017

Sigdal herregårdskjøkken

Sigdal har kjøkken, bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken, ba garderobe og tilbehør. Herragaard er et tidløst og klassisk kjøkken med eksklusive detaljer. Vi tegner kjøkkenet etter dine ønsker.


Hei, jeg har vært hos både Noema og Sigdal og liker kjøkkenet som heter Herregård fra Sigdal og edel fra Noema.

Jeg synes disse er veldig like og det er vanskelig å velge mellom disse 2. Det eneste jeg har sett som er forskjell er at norema ikke har skuff i vitrineskapet som går ned til kjøkkenbenken ved siden av gruen. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte. I utgangspunktet hadde vi lyst på Sigdal sitt Herregårdskjøkken.


Hellvik Hus endte vi opp med et mye bedre tilbud på kjøkken hos Norema. De bruker mye av de samme delene som norema. Vi monterer også Herregårdskjøkken samt andre eksklusive kjøkken med mer.

Tribuner, Auditorium, scener, stoler til kino, skoler, konserthus monterer vi. Vi kjøpte kjøkken fra Sigdal , type Herregård for år siden. Det er like fint i dag, etter mye bruk med aktiv familie på fire. Og designet er tidløst og varer i mange år.


Kan absolutt anbefale kjøkken fra Sigdal. Viktig å få tatt nøyaktige mål av rommet og kanskje lage noen skisser med hvordan man tenker seg at det skal bli. Boligen holder en gjennomgående god standard og har en praktisk planløsning.


Lyse moderne farger på veggene. Bilderesultat for herregårdskjøkken sigdal. Nydelig Herregaard kjøkken i grått. Tegnet for kunde med gammel ærverdig bolig på Ljan, Oslo.


En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.


Håndlagde kvalitetskjøkken Et Åsa Trehvit kjøkken er et ekte håndverksprodukt - skreddersydd etter kundens ønsker, unikt laget og tilpasset.

Umontert Sigdal kjøkken av typen Herregård selges til halv pris. Er det forskjell på Sigdal herregårdskjøkken og Norema edel kjøkken? På smalt budsjett har tusenkunstneren Pia Dann skapt et herskapelig kjøkken med.


Husker ikke helt hva prisen kom på, men det var noe helt vanvittig i forhold. Men enig med flere her, synes de har flere. Sigdal , Norema og Marbodal lages i samme fabrikk, i Sverige. Vi endte opp med et flott Herregårdskjøkken - superfornøyd!


Lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg