fredag 8. september 2017

Harmoni oljedekkbeis

Harmoni oljedekkbeis

Oljedekkbeis hvit 9l Harmoni 59- per stk Kjøp. Vi selger kun hvit dekkbeis over nett. Andre farger må blandes og kjøpes direkte i. Det er forresten mitt malerfirma som malte over det huset med harmoni som kun sto år.


Harmoni oljedekkbeis

Tønsberg der malingen var kjøpt. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for. Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot svertesopp.


Strukturen i treverket synes best ved bruk av beis. Maling gir en dekkende overflate. Dekkbeis er en dekkende beis som har tynnere konsistens enn maling. Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker.


Harmoni Vanntynnet, dekkende, hybrid trebesyttelse med høy vannavvisende effekt og god værbestandighet. Ekstra effektiv mot alger og svertesopp, og har ekstra lang farge- og glansholdbarhet. Helt kurant maling til en OK pris. Skal teste Harmoni oljedekkbeis på garasje og naust nå i sommer, i grunnen ikke spesiellt bekymret. Fargekart med Fasadefarger fra Yunik.


Denne folderen kan brettes ut slik at man kan se alle fargene samtidig, noe som gir et godt overblikk over de forskjellige. Samtlige ser ut til å løse oppgaven, dog med litt varierende resultater. Den naturlige overflaten du får med TREBITT kan gjerne settes i kontrast til malte dører og vinduer. Ikke vær redd for å tenke nytt når det gjelder de utvendige detaljene. Enten du velger en fargesetting i like nyanser, eller bestemmer deg for mer fargesterke kombinasjoner, kan du skape stilfullt uttrykk i harmoni med husets arkitektur.


Beckers har bred kunskap om farger og maling. Her finner du tips om maling av høyeste kvalitet for maling til innendørs og utendørs. Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et. Benyttes til mellom- og toppstrøk på bygningsplater, glassfibervev, puss, betong og sandsparkel. Hos MAXBO finner du maling som tåler alle slags … Se mer.


Bare lurer på hva dere synes om Harmoni -serien til Maxbo. DRYGOLIN Pluss er en meget værbestandig oljedekkbeis med ekstra beskyttelse mot svertesopp og alger, og ekstra god farge- og glansholdbarhet. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Harmoni Rustikk White Et flott plankegulv med innslag av kvist.


Harmoni oljedekkbeis

Børstet, mattlakkert overflate. Magnar, Skarhult, Bosarp og Kvidinge 1-stav, behandlet med hardvoksolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg