onsdag 13. september 2017

Rosa barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.


Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur!

Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Lek deg med farger, kombiner ulike nyanser av rosa , gult og grønt – og skap et barnerom med et helt eget uttrykk. I et barnerom kan du våge det lille ekstra! Barn elsker farger og former.


Er barna store nok til å ha sine egne synspunkter på hvordan de vil innrede rommmet sine, skal du selvsagt la de være med å bestemme. Det kan bli så fint som bare det!

Her byr vi på inspirasjon til barnerom. Et barnerom er et rom i stadig endring, i likhet med innehaveren selv. Fra å være et lekerom, til å bli en arena hvor man ønsker ta i mot sine beste venner for utveksling av hemmeligheter, latter og spill. Nå er Nelia sitt rom ferdig og jeg synes det ble så utrolig fint!


Sterke farger på barnerommet stimulerer fantasien og kreativiteten – ikke så rart at barn elsker farger! Alt sengetøyet vårt til barn er 1 økologisk og ansvarlig produsert gjennom hele leverandørkjeden, og arbeidsvilkårene innen dyrking og på fabrikkene er gode. Vi har alt som tenkes kan av gulvtepper til barnerommet!


Gode og pålitelige varemerker, rimelige priser og rask levering er en selvfølge. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen!


Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask. Nydelig velourgardin i rosa. Gardinen er fin på både barnerommet og i andre rom.


Kompletter gjerne med matchende pynteputer i samme serie. Rosa lysekrone barnerom 2kr Ubrukt- ligger i esken, passer ikke til barnerommet vi pusser opp da takhøyden er for lav.

Med en liten prinsesse i huset som digger rosa , er det vel helt garantert at disse klistremerkene og den superkule rosa puffen snart er på hennes ønskeliste. Stickers er en rask og smart måte å fornye et barnerom på. Disse søte stickersene fant jeg på denne siden: Kinderraume.


Barnerom og sovesone delt på kvm Se hvordan Lone tryllet kvadratmeter om til et kombinert barnerom og soverom for en voksen. Harmoniske farger, hvite gulv og en skillevegg med vindu sørger for å bevare stilen. Salg på barnerom og barnesenger hos Mimmis. Nå har vi salt på det meste til barnerommet.


Vi har det beste av barnesenger, vugger, madrasser, sengekanter, reisesenger, nattlamper og mye mer. Hoppekids, Bopita og mange fler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg