tirsdag 12. september 2017

By rydens bazar

By rydens bazar

Best på belysning og lamper! Vi har Norges mest fornøyde kunder. Her finner du alle aktuelle tilbud. De aller beste tilbudene. Stort utvalg av lamper og tilbehør fra By rydéns.


By rydens bazar

Se alle produkter her. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Kom inn til oss og bli inspirert! Elsker du vår populære Basarlampe?


Nå kommer en helt fantastisk taklampe du kan tilføye hjemmet ditt. Bazar fås i hvit eller svart sandy finish og har en justerbar arm som gir mulighet for et individuelt utseende. Bazar mini vegglampe er et tilskudd til Bazar familien.


En mindre og mer lettplassert modell som passer bra både på soverommet som leselampe, men også på kjøkkenet som ekstralampe over kokebøkene. Bazar er en stilig taklampe med justerbare skjermer i svart metall. Lampen vil definitivt sette preg på hjemmet ditt.


Bazar inngår i en familien av flotte lamper som alle gir hjemmet karakter. Bazar vegglampe er et tilskudd til Bazar. Fri frakt över 4kr ︎Leverans inom 1-3. By rydens lampe - Vi matcher laveste pris i markedet. Finn dine favoritter hos Ellos nå!


Lampen har tre bøybare ledd og kan justeres fra side til side. Fullt utstrakt er lampen 1cm. Lampehodet kan også justeres i slik du vil. Dette gjør lampen fleksibel og kan like gjerne brukes som leselampe som punktbelysning på veggen eller i taket.


Bazar gulvlampe i metall, er både dekorativ og har et utmerket lys for lesing. Den består av bevegelige ledd som gjør det enkelt å justere lampens lys og lengde. Den er laget i lakkert metall og har en justerbar arm som vris i de stillingene du ønsker - perfekt ved sofaen eller sengen. Med inspirasjon fra de industrielle lampene, har lampen fått et flott og retro uttrykk. Den diskrete bryteren er plassert på lampens skjerm slik at den er lett å betjene.


By rydens bazar

Vinduslampe Bazar , dia cm. Epæreholder, maks 40w. By Rydéns Gulvlampe Bazar H147cm. Dette må klippes av for utbytting til støpsel av norsk standard (må utføres av autorisert elektriker).


Lave priser og rask levering. Prisjakt jämför priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg