tirsdag 5. september 2017

Jotun pure color fargekart

Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Jotun pure color fargekart

Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Hvorfor ikke teste ut din egen kreativitet?


På dette bildet rammes den høye stigen inn med en vannrett linje. I arbeidet med dette kartet har vi tatt utgangspunkt i tre tendenser i tiden: New Comforting byr på enkelhet. Vi entrer en ny epoke med fokus på sanselige verdier.


Jotun pure color fargekart

I vår verden overføres. Det supermatte utseendet er mykt, eksklusivt, og det får frem det beste i fargene. Nye malingskvaliteter. Malingen skaper en behagelig atmosfære.


Denne høsten kom malingsgiganten med et helt nytt fargekart , som skal speile viktige tendenser ved tiden vi lever i. Fresco kalkmaling er en super matt maling med vakre variasjoner av farge og nyanser. Den skaper et autentisk utseende som både er grasiøst og personlig. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Jotun Lady pure color veggmaling har en lun og supermatt finish, som gir deg en enestående vakker fargeopplevese hvor fargens ekthet kommer til sin rett. Den helt matte overflaten til Jotun Lady Pure color gjør at alle farger fremstår som roligere og jevnere, og at sterke farger oppleves mykere. Dekkgaranti på to strøk.


Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag. Det handler om lunhet og harmoni. En lun, behagelig og passe mørk varmgrå farge. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.


Jotun pure color fargekart

En svakt gulaktigtone. Lett og luftig, med et ørlite slør av lunhet i seg. Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute.


Alt vi gjør handler om å verne verdier. For oss er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet. Jotun - Til kjente landemerker og ditt hjem.


Jotun pure color fargekart

Med Jotun Pure Color har du muligheden for at få de flotte og populære pastelfarver i en hel mat glans som stadig er vaskbar. Se de inspirerende og flotte farver der passer perfekt til det moderne hjem i Jotun Lady Pure Color farvekortet her. LADY Pure Color er Jotuns første globale fargekart. Kreativitet og lekenhet kjennetegner Urban Casual. Travel in style er en reise inn i det glamorøse og eventyrlige.


Når Jotun skal lansere nytt fargekart , er det nesten litt som å vente på julaften. Veldig mange er spente på hva de flinke folka i Jotun har forsket seg fram til på fargefronten for året som kommer. For det ligger mye research og jobb bak å utarbeide nye farger, det er ikke bare å stikke fingeren i lufta og ta det på gefühlen. Global fargesjef Lisbeth Larsen forteller at Jotun legger store ressurser i utvikling av fargeresepter tilpasset de ulike LADY-malingene. LADY Minerals Revive Veggfornyer: Bestill.


Våre Vakreste Farger: Bestill. International users: Jotun. Stilen fremstår som dempet, og det monokrome fargebildet bidrar til en etterlengtet meditativ ro. Pure Nature: Utgangspunktet er lyse, olivengrønne toner.


Sammen med nylanseringen følger et flunkende nytt fargekart , med vakre farger. Dette er det beste fargekartet Jotun har laget på lenge. RAW er jordnær og verdsetter det ærlige og ekte.


Hjemmet gjenspeiler håndverk, en sans for natur og kreativ gjenbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg