tirsdag 19. september 2017

Kjøkken veggfliser

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ.

I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale. Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på. Veggplater er en rask og enkel måte å oppdatere kjøkkenet ditt på. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Veggplatene er enkle å rengjøre og beskytter veggene mot sprut og søl når du tilbereder middagen.


De fås i en lang rekke mønstre og farger, og hjelper deg til å gi kjøkkenet et mer personlig uttrykk. Classic tiles er selvklebende gulvfliser som kan monteres rett over eksisterende fliser eller annet gulv på kjøkken , ba vaskerom og gang. Flisene er selvklebende, enkle å montere og det er ikke behov for håndverker, fug eller ekstra lim.

Med dette innovative produktet kan du fornye gulvet ditt på minutter – helt selv! Puss opp kjøkkenet Et kjøkken er en viktig del i alle hjem, og her på Byggmax tilbyr vi deg gulvfliser som kommer til å friske opp både rommet og appetitten. Klinkerflisproduktene våre har en langt høyere tetthetsgra noe som gjør at de passer utmerket til praktiske rom som kjøkkenet og våtrommet.


Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene. Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Ved å velge forskjellige farger på gulv- og veggfliser , påvirker du hvordan rommets volum oppfattes. Valg av mosaikk på kjøkkenet er en flott måte og sette et ekslusivt preg på kjøkken men vær også bevisst at fugefargen vil påvirke flisenes utseende kraftig.


De er mindre solide enn gulvfliser og har ofte et preg av å være mer dekorative. Veggfliser er vanlige i baderom, våtrom og kjøkken. Frostsikre fliser er vanlige på utendørsarealer. Dette ser vi gjerne på kjøkkenet ,. Mange sverger til tradisjonelle lyse veggfliser , men stadig flere tør å ta mer spenstige flisevalg. Fliser til kjøkken blir et mer og mer populært valg mellom kjøkkenbenk og overskap.


Derfor har vi et enormt utvalg av kjøkkenfliser i flere størrelser og farger, slik at du kan finne den flisen som passer ditt kjøkken best. Det finnes kanskje ikke noen enklere måte å fornye et kjøkken på enn å legge fliser. Nesten uansett hvilket kjøkken du har, om det er nytt eller gammelt kan vi tilby billige fliser til kjøkken.


Vi har et bredt utvalg av forskjellige typer fliser. Noen kommer med mønstre og et elegant fargevalg, mens andre er ensfargede.

Syntes du utvalget er stort og det er vanskelig å navigere blant alle leverandørene? I en serie artikler med forskjellige tema vil vi hjelpe deg å finne frem i denne jungelen. Her vil du få innblikk i de forskjellige produsentene av keramisk flis og hvilke typer produkter de lager. Her får du inspirasjon til fliser, baderomsfliser, kjøkkenfliser og utefliser.


Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både det trygge og det innovative valg. Selvklebende veggfliser er et godt alternativ hvis du er ute etter en billig måte å gjøre om ditt bad eller kjøkken. Hvis du er opp for en forholdsvis enkel oppussing prosjektet, prøve selvklebende fliser. Vil du flislegge badet ditt med nydelige fliser? Vil du skape en landlig stil ved å ha vakre fliser på gulvet i gangen?


Har du en balkong eller en terrasse der det kunne vært flott med særegne fliser? Eller ønsker du å gi kjøkkenet en ansiktsløftning ved å ha fliser mellom benk og skap? Da får man også sjekket hvordan det er med spikerslag til feste av nytt kjøkken. Men siden TS spør om å fjerne fliser rett på panel, og at det er et poeng å skade veggen minst mulig, er ikke dette aktuelt for TS.


Men når flisene sitter på gips er det like greit. En av de største investeringene vi gjør i hjemmet vårt er på bad og kjøkken. Her kommer årets trender for rommene som betyr så mye for oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg