onsdag 6. september 2017

Kubbelys

Kubbelys

Hva skjuler seg bak trenden? Stort utvalg av kubbelys hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kjøkken, kontor, rengjøring, skole, hobby.


Faktura dager uten ekstra kostnad! Kubbelys med god kvalitet og til god pris. Ser du etter et helt nytt design til hjemmet? Oppdag vareutvalget vårt på vidaXL. Velg blant flere flotte farger og utførelser, med dekor eller uten.


De fleste av våre kubbelys er laget av fullraffinert parafin som hverken lukter eller er helseskadelig. Hos Nille finner du et stort utvalg av kubbelys - vi har lys i forskjellige høyder, farge og kvalitet. Enten du skal ha kubbelys til lysfatet, lyktene på trappa. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet.


Kubbelys

Blockljus STEARIN Brinntid 50h, 7xcm. Lysene kan brenne med plasten på, men husk å skjære den ned ettersom lyset brenner ned. LED-lys i voks med naturtro, flammende skinn.


Batteridrevne kubbelys - sikre i miljøer der barn og husdyr oppholder seg. Slå på og av selv eller la timeren ta. Hos Kid finner du lys i alle varianter. Se mer og kjøp på Kid. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor.


Kubbelys

IKEA er kjent for sin gode kvalitet på stearinlys som kronelys, telys og kubbelys. Våre stearinlys brenner med en klar, stødig flamme fordi det er laget av 1 stearin. Stearin sikrer også at lyset ikke bøyes, selv om det står i et varmt, solrikt rom. Alt til cafe, hotell og restaurant. Kvalitet, god pris og rask levering!


Brenntid ca 30–timer, avhengig av størrelse. De kubbelysene med bevegelig flamme som finnes, vil alltid være en anelse dyrere enn kubbelys uten vippende flamme - men det er de verd! Våre elektriske kubbelys med bevegelig flamme er laget i supergod kvalitet for gi det det beste resultatet, uansett om du skal ha dine kubbelys med batteri i en lanterne, eller om de skal stå fritt. Dette er kubbelys med høy kvalitet og lang brenntid.


De har eksakt samme farge som Elegance-serviettene i lys blå, og vil dermed utgjøre en perfekt match på festbordet. Lang leveti batteriene rekker i ca. Kjøp Interiør og Lys på Bolina.


LED KUBBELYS STORM H15CM GRÅ. Vi har mye flott på nille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg