torsdag 14. september 2017

Design ventilator

På jakt etter en pen og effektiv kjøkkenvifte? Prisbelønte og stillegående ventilatorer fra Electrolux i stilren design Se vårt sortiment her. Kjøpe ny kjøkkenvifte?


Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser. Finn din ventilator her!

En passende ventilator eller kjøkkenvifte som det også kalles, er en viktig forutsetning for optimal fjerning av matlukt og fett på kjøkkenet. Man må finne ut hvilken sugekapasitet man trenger for at kjøkkenviften skal fungere mest mulig effektivt. Ventilator med vinklet design fra NEFF til ditt kjøkken.


En ventilator , også kjent som kjøkkenvifte, fjerner ikke bare damp, matos og lukt fra kjøkkenet, den er også et viktig designelement. Lurer du på hvilken ventilator som passer for ditt kjøkken? Lær mer om ventilatorer her.


BORA downdraft er markedets mest effektive og smarte ventilator , laget i solide, rustfrie materialer og med prisvinnende design. Slipp fremtiden inn og unn deg et sosialt kjøkken med fritt utsyn og åpne samtaler.

Det viktigste for hvilken ventilator du bør velge, er hvor god den er til å fange matos, fange fett og fjerne lukt, hvor mye den støyer og hvor god belysning den gir. I tillegg kan det være greit å tenke på følgende: Resirkulasjon-modeller: Hvor ofte skal kullfiltrene skiftes? Velger du RørosHetta, har du uendelige muligheter til å forme en kjøkkenhette helt etter din personlige stil.


Du kan leke deg med materialer, former og farger i ubegrensede varianter. Vi skreddersyr kjøkkenhetter på millimeteren, og du får et funksjonelt design som pryder kjøkkenveggen. Snakk med en av våre kjøkkenkonsulenter om hvilken ventilator som passer best for dine behov. På denne siden kan du lese mer om de utvalgte ventilatorprodusentene vi selger produkter fra.


De leverer kvalitet og design vi kan stå inne for. Det er herlig når en biff freser i pannen, og duften er en del av matlagingsopplevelsen, men matos ønsker vi oss helst ikke. Her kommer våre stillegående og effektive ventilatorer inn. Velg mellom ulike størrelser og modeller som f. Også for storkjøkken. Fint design og enkel å rengjøre.


En veggmontert kjøkkenvifte er veldig synlig, derfor er denne modellen laget i et vakkert design i rustfritt stål, som ikke får uheldig misfarging etter lang tids bruk. Belysningen er HighPower LE som gir et kraftig lys med et minimalt strømforbruk. Eico ventilator STRIPEURZINK - Utstyr kjøkkenet med denne stilige ventilatoren fra Eico.


Den har stor kapasitet og et stilig design som vil passe godt på et moderne kjøkken.

Viktige vurderinger før valg av ventilator For å få den ventilatoren som passer best inn på kjøkkenet, er det viktig at du tenker nøye over hvilke krav du har til en ventilator , i tillegg til hvilken modell og type du ønsker. Valg av den optimale ventilatoren til hjemmet ditt avhenger nemlig av flere parametere. Red Dot Design Award.


Kampanjer Se alle aktuelle ASKO kampanjer her. PS: Alle ventilatorer som ikke har beskrevet type ventilasjon. Takinnfelt wirehengt ventilator fra Eico. Norges raskeste nettbutikk! Gorenje har et stort utvalg av ventilatorer med lavt støynivå og minimalistisk design.


Utformet til å gi effektiv ventilasjon av kjøkkenet. Siemens presenterer den nye studioLine-serien: studioLine-ovner av høy kvalitet og designerventilatorer i elegant blackSteel- design , i tillegg til sous-vide-funksjon og vakuumskuff for profesjonell matlaging og en unik smaksopplevelse. Våre hvitevarer setter en ny standard for både design og funksjon på kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg