onsdag 20. september 2017

Maling til trapp

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Gamle trapper kan bli som nye ved å pusse dem opp med maling , teppe, nye trinn eller andre enkle grep.

Her får du tips om hvordan du pusser opp trappen. Hvis du trenger å bruke trappen mens malingen tørker, bruker du maskeringsteipen til å sette et kryss på annethvert trinn. Disse trinnene venter du med å male. Først pensel, så rull. Finn fram gulvmalingen.


Start med å male kantene med en liten pensel, før du henter minirullen og legger maling på de større flatene. En fin måte å gi trappen et personlig preg og gjøre den til en del av interiøret, er å gi den et strøk maling. Da blir den seende helt ny ut, og kan matche interiøret på en måte du ikke trodde var mulig.


Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk.

Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret. I praksis bør trappen demonteres før maling for å kunne nå til i alle kriker og kroker. Dersom det er hakk eller slitasje i treet må du i tillegg sparkle, noen ganger bør trinnene helsparkles. Resultatet blir ikke på langt nær like godt som en ny trapp som er fabrikkmalt.


Trappen er ofte behandlet med lakk eller maling fra før. Gå over trappen med pussepapir og skrape, og bruk sparkel for å fjerne ujevnheter. La den få oppmerksomheten den fortjener, slik at også den blir en viktig del av interiøret, og ikke bare en praktisk konstruksjon for å bevege seg mellom etasjene. Jeg har ei ubehandlet trapp som jeg vurderer å male hvit. Så nå lurer jeg på hvilken maling dere andre som har malt trapp har brukt, hvilken farge dere har, og om dere har bilde.


Jeg er så dårlig til å se for meg hva som vil bli finest. Hadde i utgangspunktet tenkt meg hvit trapp , men den blå malingen på gelenderet viser seg å være ganske vasnskelig å få slipt helt bort, og da kan det jo fort lyse gjennom. Samtidig mente min mor (som er ganske flink til sånne interiørgreier, hehe) at jeg ikke burde gå for hvit.


Ulike typer maling har ulike egenskaper. En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad. Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket. En av Norges største leverandører av produkter til karosseri- og lakkverksteder.


Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og bestill i nettbutikken nå!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Et par strøk maling kan gjøre underverker med trappen din. Løs lakk eller maling etc ved trappevangene må skrapes og pusses bort.


Siden trappen er lakkert er det viktig at trinnene slipes, hvor mye som må slipes er avhengig av trappen. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


Forøvrig ville jeg aldri ha malt som gravi med mindre det var. Ville brukt gulvmaling til den jobben. Ifølge Thor-Ingar Røneid i TreStjerner, er det å male trappen den enkleste veien til fornying. Ikke bare er maling den raskeste veien til forandring av en trapp.


Det er også en kjempefin løsning for deg som liker å endre hjemmet ofte, sier Rønei og fortsetter: – Dersom du skal male et gulv som er malt fra før er prosessen svært. Stort sett er det ikke så mange utfordringer med å fornye trappen , bare man er litt fingernem og tar tiden til hjelp, understreker Freidher. Gjør man dette selv skal det mye til for at det ikke lønner seg å pusse opp den man har fremfor å kjøpe ny.


Da må trappen man har være i meget dårlig forfatning. Aluminiumsstige som enkelt kan plasseres i en trapp eller på andre ujevne underlag. Tre seksjoner med sju trinn (3x7).


Hvad enten trappen fører ned til kælderen eller op til førstesalen, er den udsat for et enormt sli når hjemmets beboere traver op og ned af den flere gange dagligt. Lige netop derfor gælder det om at male trappen med en omgang maling , der holder i længden, og det gør skibslak bedre end noget andet. Fra trakt til åpen trapp 01. Et trappegjerde kan fungere som et stengsel for romfølelsen.


Et glassgjerde vil i stedet gi boligen et estetisk løft. En ny trappefarge kan dessuten enkelt endre følelsen av en svevende trapp til en godt forankret trapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg