tirsdag 5. september 2017

Lys grått kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Et kjøkken fullt av muligheter - tilpasset dine behov. Kjøp kjøkken på IKEA. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Hvitt er imidlertid ikke den eneste fargen med ettertraktede egenskaper.

En lys nyanse av grått kan gi nøyaktig samme effekt, og et grått kjøkken er også litt mer praktisk, siden for eksempel skrammer og støv på kjøkkenets flater ikke vises like godt. Det rette håndtaket er ikke bare et supplement til dørene, det fullfører kjøkkenet. På utkikk etter nye håndtak?


RINGHULT lys grå er en minimalistisk front, som samtidig oppleves som lun med den sarte grå tonen. Du kan tilpasse avstand etter behov, siden hylleplatene kan flyttes. En gulaktig gråhvit tone.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg.

Farger er så vanskelig og de oppfører seg forskjellig i hvert rom ut fra lys og tidspunkter, forklarer hun. Enda vanskeligere var det å male kjøkkenet som er plassert ved siden av stuen. Grått kjøkken : Vis frem kjøkkenutstyret!


La fine gryter og annet kjøkkenutstyr henge fremme. Det er praktisk, frigjør skapplass – og ser i tillegg veldig kult ut. Hvite og lyse benkeplater fås i mange forskjellige materialer.


Uansett hvilket materiale du velger, vil en lys benkeplate nok kreve litt mer av deg med tanke på rengjøring og vedlikehol ganske enkelt fordi flekker, smuss og misfarging er mer synlig enn på benkeplater i mørkere farger. Hvis du velger kjøkken i model Kvadrat som favoritt din, har du mulighet for at kjøbe det i Gjør Det Selv HTH-sortimentet. Hos Gjør Det Selv HTH monterer du skapene dine selv. Du har dermed muligheten til å spare penger på kjøkkenet. Og du kan selvfølgelig få hjelp fra våre kjøkkeneksperter fra start til slutt.


Et hvitt, stort kjøkken med hvite benkeplater, håndtak og knotter. Grå har vi også vurdert, men blir nok hvit bodbyn hos oss. Jeg ville valgt benkeplate i lys tre eller laminat med tremønster.


Synes forresten det er stilig med svarte hvitevarer til grått kjøkken.

Komfyrene Tjänlig og Rutinerad passer f. Da bør du ligge unna hvite toner som går over til lys grått , det vil se møkkete ut, sier fargedesigner Tale Henningsen i Nordsjø. Vil du ha litt mer farge, er det fint å hente en fra for eksempel tapetet eller veggen. Høyglans er fint å se på, men veldig lite praktisk. Er det mye brunt, velg en gylden, hvit tone.


Blir veldig lett merker på det som syns godt. Bare på mitt lyse kjøkken vasker jeg over deler av innredningen hver dag, og det er mye verre med mørk høyglans. Ville gått for den andre gråfargen. Det er i tillegg et miljøvennlig tiltak, hvis du allikevel har et kjøkken som er funksjonelt.


Har du nettopp flyttet, og ønsker en umiddelbar forandring, uten å måtte investere i et nytt kjøkken , så er dette en god måte å oppgradere hjemmet på. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Et godt generelt lys er viktigst i et rom, for å kunne oppleve rommets volum og farger.


Det har faktisk også en del og si for den som skal gjøre rent og holde orden på kjøkkenet. Men det blir kjedelig og grått om man ikke komplementerer hovedbelysningen med lyspunkter på spisested og arbeidsbenker. Et klassisk grått kjøkken er tidløst – og kan til og med øke hjemmets verdi hvis du velger det riktige. Men det kan bli kjedelig, så hvis du skal gå med nøytralen, må du sørge for at du gjør det riktig. Vi har noen ideer til gorg grått kjøkken som hjelper deg med å komme deg på rett vei.


Hva er ikke koseligere enn å tenne lys å sitte ved kjøkkenbordet sammen med. Trendene på kjøkken skifter. Vi ser nå en dreining fra hvitt til gråe kjøkkenfarger.


Hvis du liker tanken på et grått kjøkken , bør du vurdere hvor mye den grå fargen skal fylle i kjøkkenet ditt. I stedet for å velge grått på alle flatene, kan du fordele den grå fargen og velge den til for eksempel to eller tre større flater, for eksempel kjøkkendørene og gulvet. Så gir du benkeplatene og veggene en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg