onsdag 27. september 2017

Solskjerming screen

Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Valg av solskjerming avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Lave fraktkostnadene!

Over år med fornøyde kunder. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Innvendig solskjerming.


Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.


Maks 5m bredde og 4m høyde.

Motor fra Somfy og screenduk fra Copaco leveres med års garanti. Blokkerer opptil av all solstråling. Dette er den optimale solskjermingen for fasader der du vil gi et moderne og eksklusivt preg på boligen. Du kan også bruke screens som en ekstra levegg utendørs for å kunne øke brukstiden ute.


Ved å benytte screen holdes varmen ute samtidig som at utsynet bevares. Overkasse, underlist og styreskinner er av ekstrudert, pulverlakkert aluminium for å stå imot vær, vind og korrosjon. Zip screen glir i et spor i sideskinnen som gjør at den tåler mye mer vind. Utvendig solskjerming - Vi har bransjens største utvalg!


Bestill gratis befaring her. Screens for vindu med tilt. Slik man styrer lyset inn mot filmrullen eller databrikken for en ønsket effekt, vil arkitekten bruke lys-åpninger for at lyset kan forme rommene. Ikke ta solskjerming for gitt – med riktige løsninger øker hjemmetrivselen, samtidig som du sparer unødvendig bruk av energi.


Gjør det enkelt, og ta turen til Norsol. Vi har stort utvalgt av solskjerming hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov.

Solskjerming i toppklasse – konstruert for store vinduer. Alt fra markiser, screens, pergola og persienner. HDS leverer solskjerming (markiser, screen , pergola, inn- og utvendige persienner interiørprodukter som lammelgardiner, plissegardiner m.m., samt garasjeporter) til privat-, bedrifts- og det offentlige markedet. Beaufort ZIP- screen er en vindsikker og meget funksjonell vindskjerming.


Utførelsen er diskret, men effektiv og passer til de aller fleste bygg og hustyper. Utformelsen gjør produktet til vårt desidert mest vindsikre dukprodukt. Med vår ekspertise, gjør vi ditt hus til det perfekte stedet å være. Våre produkter tilfører hjemmet ditt noe personlig og unikt. Med dine ønsker og vår kunnskap, finner vi sammen den beste løsningen for ditt hjem.


Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Norges største på solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg